Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022: Zodiile hărăzite cu noroc, la final de săptămână! Leii scapă de griji, iar Peștii primesc un cadou neașteptat

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 15 iun 2023, 02:20

Horoscop weekend. Previziuni astrale la final de săptămână

Sursa: Pinterest

Descoperă horoscopul pentru weekendul 17-18 septembrie 2022 și află care sunt favoriții zodiacului la final de săptămână! Vești bune pentru Lei, Pești și Scorpioni!

Horoscopul pentru weekendul 17-18 septembrie 2022 oferă câteva descrieri generale. Potrivit previziunilor astrale, Leii, Peștii și Scorpionii vor fi favoriții zodiacului la final de săptămână.

Dar și alte zodii se vor bucura de previziuni astrale favorabile, ele aflându-se sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile la sfârșit de săptămână.

Află horoscop weekend 17-18 septembrie 2022 pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Citeste si: Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Berbec 

Nativii din zodia Berbec se află în weekendul 17-18 septembrie 2022 sub semnul energiei vindecătoare a relațiilor dificile.

Este momentul să vă luați rămas-bun de la tot ceea ce a adus de-a lungul timpului suferință în viața voastră și să începeți încrezători un capitol nou, vă sfătuiesc astrologii! 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Taur

Weekendul 17-18 septembrie reprezintă momentul perfect pentru a-ți deschide inima către lucruri noi și pentru a cunoaște oameni care pot aduce inspirație în viața ta! Trebuie să lăsați deoparte fantomele trecutului și să vă concentrați pe momentul prezent, îi sfătuiesc astrologii pe Tauri!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Gemeni 

Horoscopul pentru acest weekend oferă previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Gemeni pe casa a X-a astrală, Casa carierei și a realizărilor profesionale, acolo unde acești nativi vor mai urca o treaptă. Eforturile extraordinare depuse în ultima perioadă le vor aduce Gemenilor recunoașterea și validarea muncii lor. 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Rac 

Faceți-vă timp și ascultați în weekend un prieten apropiat care trece printr-o perioadă grea! Chiar dacă vi se pare că problemele voastre sunt mai importante, riscați să pierdeți prietenia unei persoane dragi dacă o veți ignora! 

Horoscopul weekend 17-18 septembrie 2022 septembrie oferă sfaturi pentru toate zodiile 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Leu 

Leii vor simți, în sfârșit, că își găsesc echilibrul emoțional, iar asta se datorează faptului că v-ați concentrat mai mult pe propria persoană și pe propriile sentimente și ați încercat să vă

detașați de răutățile celor din jur. Sfatul astrologilor este să încercați să împărtășiți secretul pozitivității și optimismului vostru și cu cei din jurul vostru.  

Citeste si: Horoscop chinezesc weekend 17-18 septembrie 2022: Zodiile care găsesc drumul spre succes! Nimeni și nimic nu le va mai sta în cale

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Fecioară 

Horoscopul dezvăluie previziuni astrale pentru nativii din zodia Fecioară care, în acest weekend și pe toată perioada lunii septembrie,  trebuie să fie foarte atenți la tot ceea ce ține de bunuri materiale.

Astrologii avertizează că sunteți predispuși să deveniți victime ale furturilor, tâlhăriilor sau ale înșelăciunilor! 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Balanță 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022 oferă previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Balanță în ceea ce privește Casa a V-a astrologică și anume casa iubirii. Acest sfârșit de săptămână reprezintă un moment prielnic pentru formarea unor relații noi și pentru sudarea unor relații de iubire deja existente.

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Scorpion 

Nativii din zodia Scorpion ar putea întâmpina anumite neînțelegeri și tensiuni în relația de cuplu în acest weekend. Sfatul astrologilor este să își aleagă cu grijă cuvintele, ele pot răni precum o armă și pot cauza rupturi iremediabile ale relațiilor! 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Săgetător 

Horoscopul dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Săgetător pe Casa a III-a astrală, Casa relațiilor și a familiei, acolo unde se vor rezolva conflicte și situații tensionate mai vechi. Iertarea și împăcarea le vor oferi acestor nativi șansa unui nou început! 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Capricorn 

Nativii din zodia Capricorn pot vor întâmpina la sfârșit de săptămână un refuz sau o dezamăgire, iar asta le va cauza multă tristețe. Sfatul astrologilor este să nu treceți singuri prin asta și să împărtășiți durerea cu o persoană apropiată! 

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Vărsător 

Nativii din zodia Vărsător se vor dovedi a fi un sprijin de nădejde pentru o persoană dragă care trece printr-o situație grea în acest weekend. Chiar daca nu vi se va solicita ajutorul în mod expres, intuiția vă va ajuta să vă dați seama că cineva apropiat are nevoie de voi!

Horoscop weekend 17-18 septembrie 2022- Zodia Pești

Sunt șanse mari ca în weekendul 17-18 septembrie 2022 nativii din zodia Pești să primească un cadou neașteptat din partea partenerului de viață, care vrea cu orice preț să vă surprindă! 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2022. Multe dezamăgiri pentru aceste zodii la început de toamnă. Ce nativi vor avea succes în plan profesional