Horoscop weekend 2-3 iulie 2022. 3 zodii vor învăța lecții importante la final de săptămână. Weekend agitat pentru Gemeni

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru weekendul 2-3 iulie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Descoperă horoscopul pentru weekendul 2-3 iulie 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Vărsător vor fi nevoiți să ascundă adevărul pentru a întoarce o situație în favoarea lor.

Horoscopul pentru weekendul 2-3 iulie 2022 oferă câteva descrieri generale. Finalul de săptămână va aduce unele schimbări radicale pentru anumiți nativi ai zodiacului. Multe dintre ele s-ar putea să nu fiecare chiar pe placul acestora, motiv pentru care vor provoca frustrare și neliniște. Pentru a trece cu bine de acest weekend, zodiile trebuie să învețe să își păstreze calmul.

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Berbec

Este un weekend în care Berbecii vor primi o lecție din partea rudelor ceva mai în vârstă. Se pare că atitudinea pe care au avut-o în ultima perioadă a ajuns să deranjeze, iar acum, acești nativi vor fi nevoiți să găsească o cale prin care să îndrepte lucrurile. Cel mai simplu va fi să își recunoască greșelile. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Taur

Taurii ar trebui să se bazeze mai mult pe intuiție în acest weekend. Deși sunt foarte raționali și trec totul prin filtrul gândirii, de această dată nu ar strica să se ghideze după sentimente și să facă alegeri în funcție de ceea ce îi îndeamnă inima.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă un weekend destul de agitat. Acești nativi nu vor avea prea mult timp pentru odihnă, având în vedere că vor avea de pus la punct mai multe detalii legate de un eveniment viitor. De preferat ar fi să nu își forțeze limitele, mai ales dacă organismul lor deja dă semne de slăbiciune.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Rac

Racilor li se pot pune bețe în roate în acest weekend. Cineva va încerca să îi determine pe acești nativi să revină asupra unor decizii, să le influențeze alegerile. Cei născuți în această zodie nu ar trebui să cedeze, ci din contră, este foarte important să rămână fermi pe poziție.

Citeste si: Previziuni astrale pentru finalul săptămânii, cu astrologul Mădălina Manole, a Dimineața cu noi, 1 iulie 2022. „Luna va traversa zodia Leu, așa că ne bucurăm de un sfârșit de săptămână destul de animat” Iată ce ne așteaptă!

Horoscopul pentru weekendul 2-3 iulie 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Leu

Sunt zile cu adevărat speciale pentru nativii din zodia Leu. Aceștia vor avea parte de multă relaxare, de momente plăcute petrecute în compania celor dragi. Nu vor lipsi surprizele plăcute, astfel că Leii se vor bucura de un weekend pe cinste, cu un vibe pozitiv.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Fecioară

În acest weekend, Fecioarele vor învăța o lecție importantă despre prietenie și respect. O persoană apropiată îi va surprinde plăcut pe nativii din zodia Fecioară, oferindu-le acestora ocazia de a face un lucru pe care până acum nu l-au mai făcut. Starea lor de spirit se va schimba radical.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Balanță

Balanțele ar trebui să încerce să stea departe de extreme în weekendul 2-3 iulie 2022. Indiferent că este vorba despre viața lor personală sau profesională, acești nativi trebuie să aleagă de fiecare dată calea de mijloc. Doar așa se vor putea asigura că nu fac pași greșiți și care să le influențeze într-o manieră negativă săptămâna ce urmează să înceapă.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii vor fi puși la punct de o persoană din familie în acest weekend și pot primi o lecție usturătoare despre responsabilitate. Dacă în ultima perioadă au făcut lucrurile superficial, acești nativi ar putea da socoteală acum pentru această situație. 

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii se vor simți presați de timp în acest weekend. Se apropie termenul limită până la care trebuie să rezolve o anumită problemă, așa că nu ar fi exclus ca acești nativi să intre în panică. Discuțiile cu cei din jur se pot dovedi de mare ajutor, așa că acești nativi ar trebui să vorbească deschis despre ceea ce îi frământă.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Capricorn

Pe Capricorni îi așteaptă un weekend cu schimbări nu tocmai plăcute și care îi pot determina să își piardă calmul. Se pot anula unele planuri, pot să apară amânări, acestea ducând la apariția frustrărilor.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi puși în situația de a ascunde adevărul pentru a întoarce o situație în favoarea lor. Deși susțin tot timpul adevărul și se vor simți vinovați pentru minciuna pe care o vor spune, aceasta este singura cale prin care pot pune punct anumitor probleme.

Horoscop weekend 2-3 iulie 2022- Zodia Pești

Peștii nu ar trebui să se lase impresionați de cuvintele frumoase pe care le vor auzi în acest weekend, mai ales dacă vin din partea unei persoane care a făcut foarte multe greșeli. Dacă se vor întoarce din drum, acești nativi vor avea mult de pierdut.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop dragoste iulie 2022. Sfatul lunii: nu ezita să faci primul pas. Zodiile care îi vor atrage ca un magnet pe cei din jur