Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021. Gemenii trebuie să se protejeze de răutățile venite din jur. Berbecii, mai multă atenție la detalii

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 aug 2022, 00:10

Horoscopul de weekend, 20-21 noiembrie 2021

Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul pentru weekendul 20-21 noiembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Fecioară se vor lăsa influențați de ceilalți și pot avea de pierdut.

Horoscopul pentru weekendul 20-21 noiembrie 2021 oferă câteva descrieri generale. Urmează un weekend presărat cu momente de neuitat pentru anumite zodii, dar și cu foarte multe provocări pentru unii nativi ai zodacului. Pot să apară tot felul de situații noi pentru anumiți nativi, mulți dintre ei fiind puși în situația de a ieși din zona lor de confort. 

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Berbec

Nu lăsa nimic la voia întâmplării în acest weekend și acordă mai multă atenție detaliilor. Îți vei da seama câte lucruri poți rezolva dacă te organizezi puțin. Profită de timpul liber pentru a te bucura de compania celor din familie. Puteți petrece clipe magice împreună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Taur

Contextul astral te va provoca să îți pui mintea la contribuție în acest weekend și să faci lucruri complet noi. Va fi nevoie să te reorganizezi, să ieși din zona ta de confort și să gândești puțin diferit. Îți va face bine această experiență, dar asta nu înseamnă că nu te vei stresa destul de mult.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Gemeni

Indiferent de ce răutăți ajung astăzi la urechile tale, cel mai bine ar fi să nu le iei în seamă. Încearcă să ignori, pe cât posibil, toate aceste comentarii. Dacă vei face acest lucru și nu vei pune la suflet tot ceea ce vor spune alții rău despre tine, weekendul acesta ar putea fi perfect pentru tine. Nu uita să te odihnești mai mult!

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Rac

Urmează un weekend plin de evenimente pentru tine, astfel că nu vei avea prea mult timp la dispoziție să te odihnești. Va fi o adevărată provocare să faci față oboselii, mai ales că în ultimele zile nu ai fost chiar în cea mai bună formă fizică.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 21 noiembrie 2021. Fecioarele primesc o veste proastă astăzi. Taurii vor lua o decizie îndrăzneață

Horoscopul de weekend, 20-21 noiembrie 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Leu

Nu îți face planuri pentru acest weekend înainte de a te consulta cu toți cei dragi. Pot să apară tot felul de surprize neplăcute și care te pot determina să anulezi totul. Ia lucrurile pas cu pas pentru a nu da naștere unor situații neplăcute în familie.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Fecioară

Ești o persoană care se lasă ușor influențată de cei din jur, mai ales dacă ocupă un loc foarte important în viața ta. Acest lucru este, în unele situații, un avantaj, însă în weekendul 20-21 noiembrie te poate afecta în mod negativ. Caută să faci lucrurile așa cum crezi tu, dar ține cont și de părerile celor din jur. 

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Balanță

Încearcă să gândești ceva mai pozitiv în acest weekend și vei vedea că lucrurile vor începe să se miște pentru tine în direcția potrivită. Multă vreme ai pus doar răul în față și ai greșit mult. A sosit momentul să faci o schimbare în acest sens.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Scorpion

În acest weekend va fi nevoie să închei un capitol important din viața ta pentru a putea merge mai departe. Doar în acest mod vei putea face ca lucrurile să funcționeze, așa că trebuie să acționezi cu inima deschisă.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Săgetător

Se spune că nu este bine să privești în urmă, însă pe tine te va ajuta să faci asta în acest weekend. Îți vei da seama cât de mult ai evoluat și asta te va determina să privești cu încredere spre viitor.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Capricorn

Nu ar fi exclus ca cei dragi să îți facă reproșuri în acest weekend. În ultima perioadă ai muncit mult, chiar și în timpul liber și ai uitat complet de familie și de apropiați. De preferat ar fi să iei o pauză în acest weekend și să comunici mai mult cu cei dragi.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Vărsător

Prevenția te poate ține departe de neplăceri în acest weekend. Mare atenție la problemele de sănătate care pot să apară. Mai bine te protejezi decât să tratezi unele afecțiuni.

Horoscop weekend, 20-21 noiembrie 2021- Zodia Pești

Nu te aștepta ca acest weekend să fie unul spectaculos pentru că nu se va întâmpla acest lucru. Contextul astral nu îți va aduce schimbări radicale, ci vor fi 2 zile destul de liniștite și de care ar trebui să profiți pentru a te relaxa. 

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Vărsătorii ar trebui să fie mai precauți. Surprize în plan personal pentru Pești