Horoscop weekend 22-23 iulie 2023. Leii vor avea probleme emoționale în aceste două zile

Author: Bianca Vidoi

Leii vor avea probleme emoționale în aceste două zile

Sursa: freepik

Descoperă horoscopul pentru weekendul 22-23 iulie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Taurii vor avea parte de mai multă tensiune în viața lor.

Horoscopul pentru weekendul 22-23 iulie 2023.  Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Citește și: Horoscop zilnic vineri, 21 iulie 2023. Iată ce zodie trebuie să își facă ordine în gânduri

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Berbec

Va fi o provocare să-ți păstrezi emoțiile pe un nivel echilibrat în aceste două zile, Berbec. S-ar

putea să se pregătească un conflict și s-ar putea să vă temeți că ar putea scăpa de sub control. Totul se va rezolva. Nu adăugați la presiune. Cea mai bună soluție este să scapi în reverie și să te întorci pe Pământ când furtuna a trecut. Nu încercați să descurcați nodurile dacă nu vor ceda.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Taur

În acest weekend poate apărea tensiune, Taur. Este posibil să fiți fie prea visător, fie prea practic pentru a rezolva problema în mod eficient. Este important să găsești un echilibru. Partea cea mai dificilă va fi să găsești pe alții care sunt de acord cu tine. Oamenii cu care sunteți în conflict nu sunt probabil să se cedeze din poziția lor. Poate fi necesar să fii flexibil pentru a ajunge la un compromis.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Gemeni

Traiectoria pe care ați avut-o în această săptămână poate avea probleme în acest weekend, Gemeni. Natura ta de vis trage în jos acțiunea pe care ai inițiat-o. Acest conflict ar putea crea o tensiune care va fi greu de rezolvat. Emoțiile tale te pot înșela, așa că încearcă să nu te lași deturnat de un capriciu trecător. Încercați să vă mențineți sentimentele la pământ, conform horoscopului de weekend

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Rac

Încearcă să-ți aliniezi mintea cu emoțiile tale în aceste două zile, Rac. Este posibil ca o forță puternică, dar subtilă, să te țină încet din urmă. Dacă da, ar trebui să vă gândiți să luați o pauză și să faceți o activitate fizică rapidă pentru a vă crește ritmul cardiac și a pompa sângele. Jogging-ul vă va ajuta să vă limpeziți capul și vă va permite să vă gândiți mai rațional la deciziile pe care trebuie să le luați.

Citește și: Horoscop chinezesc joi, 20 iulie 2023: Zodiile cu noroc pe plan financiar. Șansa le surâde azi

Horoscopul pentru weekendul 22-23 iulie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Leu

O problemă emoțională ar putea să te rănească în acest weekend, Leu. Impulsul tău este să scapi. Încercați

să faceți acest lucru într-un mod sănătos. Du-te să vezi un film sau să citești o carte. Nu cade pradă tentației de a te răsfăța cu alcool sau mâncare. Acest lucru va îndepărta doar temporar problemele. Când reapar la suprafață, pot fi și mai greu de manevrat.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Fecioară

Latura ta artistică vrea să ajungă în undele radio într-un fel, Fecioară. Poate că ar trebui să vă gândiți să construiți un site web sau să deveniți comentator la o emisiune radio locală. Visele tale au nevoie de un vehicul pentru a ajunge la publicul lor. Găsiți mijloacele. Ai capacitatea de a inspira mulți oameni. Luați în serios această abilitate și folosiți-vă talentele creative.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Balanță

Poate fi evident că ceea ce a fost atât de ușor și activ ieri se confruntă cu câteva blocaje în acest weekend, Balanță. Te îndrepți brusc într-un zid de cărămidă cu unele dintre proiectele la care ai lucrat. Dintr-o dată apare un ton mai rezervat la lucruri și s-ar putea să pierzi un impuls prețios. Folosește acest timp pentru a da înapoi și a reevalua înțelepciunea direcției tale.

Citește și: Horoscop zilnic sâmbătă, 22 iulie 2023. Problemele de familie joacă un rol important în starea unei zodii

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Scorpion

Ritmul lucrurilor este probabil să încetinească în comparație cu ceea ce a fost ieri, Scorpion. Acesta este probabil cel mai bun. Fă-ți acest timp pentru a planifica și a stabiliza. Ai arat, ai semănat și ai secerat câmpurile. Acum opriți-vă și evaluați ceea ce ați produs și decideți ce să faceți cu el. Fă lucrurile pe rând și nu te devansa. Ai răbdare și lucrurile vor veni în mod natural în calea ta.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Săgetător

S-ar putea să existe un vis în privința emoțiilor tale în acest weekend, Săgetător, care te-ar putea împiedica să te concentrezi asupra sarcinii în cauză. Aspectele dictează că oamenii pot fi încăpățânați și confuzi- și probabil că vei fi unul dintre ei. Mintea ta poate părea că merge în două direcții diferite și nu ești sigur în ce direcție să procedezi. Încearcă să încorporezi mai multe din visele tale în realitatea ta de veghe.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Capricorn

Voci mici îți șoptesc la ureche și îți roagă să iei următorul avion și să pleci într-o vacanță de care chiar ai nevoie, Capricorn. Există o tensiune între ceea ce îți spun inima și mintea. Ei te trag în direcții foarte diferite. Nu fi surprins dacă energia de astăzi te lasă confuz de apusul soarelui. Nu te stresa cu privire la luarea unor decizii sau angajamente grele.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Vărsător

Ceva sau cineva te poate îndemna să acționezi într-un anumit mod, Vărsător. Cel mai bine ar fi să-i învingi și să te motivezi. Despărțiți-vă de turmă și mergeți oriunde doriți. Este posibil să vă confruntați cu un conflict cu privire la o problemă pentru care vă simțiți puternic. Oamenii pot fi încăpățânați, așa că pregătiți-vă pentru un impas mai degrabă decât pentru orice fel de rezoluție.

Horoscop weekend 22-23 iulie 2023- Zodia Pești

S-ar putea să experimentați o mare confuzie emoțională, Pești. Există o dezbatere în interiorul tău și îți este greu să te decizi dacă să fii practic sau mai fantezist. Căutarea ajutorului la alții poate contribui doar la problemă, așa că luați sfatul altora cu un sâmbure de sare. Dacă nimic nu pare clar, așteptați furtuna și continuați când vă înțelegeți mai bine vremea.

Descoperă și mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop chinezesc vineri, 21 iulie 2023: Zodiile cu putere mare de convingere