Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023. Zodiile care vor fi ușor influențabile în acest weekend și pot face greșeli mari

Autor: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru weekendul 28-29 ianuarie 2023

Sursa: freepik.com, canva.com

Descoperă horoscopul pentru weekendul 28-29 ianuarie 2023. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Leu pot întâlni o persoană care să le facă inima să bată cu putere.

Horoscopul pentru weekendul 28-29 ianuarie 2023 oferă câteva descrieri generale. La final de săptămână, nativii zodiacului sunt sfătuiți să facă un bilanț a tot ceea ce s-a întâmplat până acum și să vadă dacă puteau face lucrurile mai bine. Pot trage totul felul de concluzii care să îi uimească. 

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Berbec

La final de săptămână, nativii din zodia Berbec vor fi irascibili și în anumite momente nu vor reuși să își controleze ieșirile nervoase. De vină pot fi unele probleme financiare apărute din senin și care le-au cam pus bețe în roate acestor nativi. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Taur

Taurii nu vor reuși să se relaxeze prea mult în weekendul 28-29 ianuarie 2023 și asta pentru că se vor gândi mult prea mult la ceea ce nu au reușit să realizeze de la începutul anului și până acum. Nu ar fi exclus să apară unele frustrări din această cauză.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Gemeni

Gemenii vor avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi la final de săptămână. Se anunță un weekend liniștit și de care vor reuși să se bucure la maximum. 

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Rac

Nativii din zodia Rac vor avea de rezolvat unele probleme legate de familie în acest weekend, iar lucrurile nu vor fi tocmai ușoare. Sunt două zile cu alergătură și multă bătaie de cap, dar vor reuși să o scoată la capăt în cele din urmă. 

Citește și: Horoscop zilnic duminică, 29 ianuarie 2023. Nu îi lăsa pe cei din jur să decidă pentru tine. Pot să apară tensiuni și conflicte astăzi

Horoscopul pentru weekendul 28-29 ianuarie 2023 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Leu

Este un weekend cu aspecte bune în plan emoțional pentru nativii din zodia Leu.

Cei născuți în această zodie pot întâlni o persoană care să le facă inima să bată cu putere, mai ales dacă sunt singuri. Nu ar strica să comunice mai mult cu această persoană. Cei care sunt într-o relație vor avea parte de surprize din partea partenerului de viață. 

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Fecioară

Fecioarele au nevoie de foarte multă odihnă la final de săptămână, astfel că nu ar trebui să facă niciun compromis atunci când vine vorba despre acest subiect.

Organismul lor are nevoie de relaxare pentru a funcționa așa cum trebuie.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Balanță

Balanțele vor fi foarte ușor de influențat în acest weekend, mai ales de persoanele în care au foarte mare încredere. Trebuie să fie foarte atente la sfaturile pe care le primesc și să se gândească bine înainte de a le pune în aplicare.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Scorpion

Scorpionii au parte de un weekend în care ar trebui să fie ceva mai atenți la deciziile pe care le iau. Dacă nu vor face acest lucru, unele lucruri s-ar putea să nu meargă exact așa cum și-au propus.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Săgetător

Este un weekend bun din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Săgetător. Felul în care au acționat în ultima perioadă se va dovedi unul eficient, astfel că acum le vor intra mai mulți bani în cont. 

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Capricorn

Capricornii vor fi mai sensibili decât de obicei, iar acest lucru va reprezenta un avantaj pentru acești nativi ai zodiacului. Vor face o impresie foarte bună în fața celor din jur și chiar își pot îmbunătăți relațiile cu apropiații.

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Vărsător

Pentru Vărsători urmează un weekend în care vor face foarte multe calcule și vor încerca să găsească cea mai bună modalitate pentru a scăpa de datorii. Este foarte important să se consulte și cu cei din familie. 

Horoscop weekend 28-29 ianuarie 2023- Zodia Pești

O persoană apropiată îi poate influența pe nativii din zodia Pești, determinându-i să facă unele alegeri mai puțin inspirate. Ar fi bine ca până să se arunce cu capul înainte, acești nativi să se gândească și la consecințe.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop zilnic sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Nativii din zodia Taur vor scăpa de anumite temeri. Se anunță o zi excelentă pentru această zodie

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.