Horoscop WEEKEND 30 august-1 septembrie. Ce aduce zodiilor un context unic al Cosmosului?

Autor: L.S.
Actualizat: 17 nov 2020, 00:50

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019, un final de vara in surle si trambite

Horoscop weekend. Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019, un final de vara in surle si trambite, in care exista un context unic oferit de Cosmos: 5 planete sunt “inghesuite” in semnul de pamant Fecioara si 8 planete din 10 sunt in semne de pamant.

Iata horoscopul weekend 30 august – 1 septembrie 2019:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In acest weekend, alinierea de planete in zodia Fecioarei iti vorbeste despre impecabila ta dedicare spre sanatate. Foloseste-ti aceasta energie ca sa iti vezi corpul ca pe un templu, sa faci sport, sa muncesti in aer liber. Simte-te sanatos in trupul tau, intretine aceasta stare si astfel vei oferi si altora exemplul si energia de a-si implini idealurile. Se poate intampla un eveniment in zona ta de munca acum, mai ales daca ai activitate ce implica ajutorarea si servirea animalelor de orice fel unde vei avea succes.

Se poate intampla in varii forme. Dar si daca muncesti in alte domenii, spre exemplu marketingul, un animal sau un simbol de animal iti poate servi drept surogat. Daca muncesti in profesii de sanatate sau sport, interactiunea cu un animal de companie poate fi de mare folos clientilor sau pacientilor.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In acest weekend special cu multe planete in zodii de pamant, viata ta creativa va interactiona puternic cu copiii si vei avea o relatie sanatoasa cu toate aspectele naturii.

Viziunea ta cu picioarele pe pamant asupra vietii si relatia ta foarte personala cu frumusetea sa iti permite sa ai un mod special de a te conecta cu altii. Ghideaza oamenii sa gaseasca si ei bucurie in a hrani viata si planeta. Tu recunosti ca bogatia vine in toate formele, deci cu cat mergi mai mult spre tot ce curge natural spre tine, cu atat mai bine intelegi procesul. Focuseaza-te pe acest proces natural ca sa primesti mai multa iubire si abundenta.
Recunoaste-l si imbratiseaza-l. Poti aduce mult succes practic si celor pe care ii iubesti, deasemenea.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pe durata acestui weekend puternic, totul se va centra in jurul locului unde stai, fie ca e vorba de actuala adresa, orasul tau sau planeta ta. Este un timp special in care iti descoperi centrul si echilibrul in conditiile in care diverse conexiuni din viata ta ti se pot parea coplesitoare.

Partenerul tau se va bucura de tot ce ai frumos in tine si impartesti cu el/ea cu entuziasm. Poti aranja unele placeri minunate pentru copii si oamenii dragi, fie o petrecere fie altceva creativ si placut. Daca te simti coplesit de prea multe ganduri care par a veni de nicaieri, ele vin din adancul tau, sorteaza-le si vei fi uimit de viziunile pe care le vei descoperi. Ele vor crea o diferenta in lumea si viata ta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Limbajul tau intelept este puterea ta uluitoare in acest weekend puternic. Relatiile cu fratii si surorile sunt bune si puteti colabora la ceva ce este benefic intregii familii. Munceste intr-o maniera focusata si practica pentru a aduce la viata aceste idei marete. Cand inspiratia ti se poate parea uneori confuzanta, revino la baza ta spirituala pentru claritate. Vei gasi idei grozave pe masura ce iti faci drum printre inspiratiile primite de la prieteni sau alte contacte sociale. Poate ca partenerii au fost asa de intensi, chiar obsesivi si asta a fost o provocare pentru tine. Vorbeste-te cu putere si cu dragoste si vei vedea cum se relaxeaza si lumineaza, iar tu te poti concentra pe scopurile pe care le ai. Pana la urma, aceste procese creaza intelepciune si vindecare pentru toti.

citeste continuarea pe sfatul parintilor.ro

Citeste si: Sondaj ERSOP șocant: ce procente au si cine sunt favoritii romanilor la alegerile din noiembrie

Citeste si: Cutremur puternic în Vrancea în urmă cu putin timp. Ce magnitudine a avut seismul

Citeste si: Infiorator! Alexandra Măceşanu a reusit sa scape din sarma si lantul cu care era legata: "Am plans in hohote cand am aflat asta"

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.