Horoscop weekend 31 ianuarie - 2 februarie 2020. Dragostea este tema acestor zile

Autor: L.S.
Actualizat: 06 feb 2020, 13:44

Iata horoscopul de weekend 31 ianuarie – 2 februarie 2020

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Weekendul este ideal pentru o escapada romantica. Calatoriile apar bine reprezentate in harta ta acum, deci te poti simti aventuros si pus pe plecare in relatia cu partenerul tau. Orice iti vine in minte, fa. Totodata, iti e indicat si timp de relaxare, un masaj, o destresare in orice forma ar veni. Daca iti incarci bateriile, te vei simti inspirat sa te lansezi intr-un nou proiect in saptamanile urmatoare.

Oricum acest an iti aduce puterea sa faci ca lucrurile sa se intample.

Pentru cei singuri: acest an nou paveaza calea pentru schimbari semnificative pe scena intalnirilor amoroase. Vei observa deja conversatii pline de sens casa iti pot da semnale ca iubirea se apropie. Lucrurile se vor aseza frumos, deci lasa-le sa progreseze natural. Daca ai avut o saptamana stresanta, o iesire la spa te poate relaxa.

In amor, sa stii ca nu e ceva care sa iti stea in cale daca vrei. Fii pregatit sa incepi un capitol nou si plin de entuziasm in viata ta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poti simti o chemare si tanjire in interiorul tau de a iesi si a calatori in acest weekend. Tu si partenerul puteti sa cautati un loc pentru o aventura care sa va improspateze sufletul.

Lasa spontaneitatea sa iti conduca actiunile si bucura-te de ce iti aduce fiecare zi. Vei fi deschis sa incerci tot felul de experiente noi si schimbari interesante. Stai si fa noi planuri de cuplu in aceste zile pentru viitorul vostru.

Pentru cei singuri: vibratiile bune ce te inconjoara te deschid spre noi activitati in anumite domenii ale vietii tale. Iubirea si romantismul pot sa nu fie foarte vizibile in acest weekend, dar nu te opri din a te distra pe cinste.

Se anunta schimbari si improspatari, deci dedica timp in liniste pentru introspectie si vezi unde se aplica acestea. Poti prefera sa te duci inapoi la lucrurile simple ale vietii ca sa stai departe de atata stres pentru scopuri chiar inutile venite doar din ambitia mintii.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 2- 8 februarie 2020. Trei zodii suferă cumplit din cauza familiei

Citeste si: Horoscop bani. Zodii care se îmbogățesc în 2020

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca programul de weekend ti se va incarca sau incurca, acest fapt te poate irita si iti va pune la incercare rabdarea. Nu lasa ca asta sa iti strice weekendul. Ai in maini oportunitatea de a avea timp de calitate cu persoana iubita, deci alege cuvintele cu grija si fii atent ce actiuni faci.

Pregateste-te sa implementezi schimbari pozitive ca sa adancesti relatia si sa o duci la un nivel mai pasional, deci gandeste mai putin conventional.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru cei singuri: acest weekend iti mai deschide ochii spre posibilitatile din domeniile iubirii si carierei. Trebuie sa ai intentii mai clare ce vrei sa obtii ca sa atragi energiile potrivite si compatibile ca sa se intample ce doresti. Vei avea mai multa rabdare si iertare in situatii care altfel te enerveaza. Ceva te va duce mai aproape de cineva special. Si un flirt usor si placut e posibil in acest weekend.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Pacea si armonia vor fi prezente in mod evident in acest weekend pentru tine. Tu si partenerul sunteti optimisti pentru ce va veni si acest fel de a fi vesel al tau nu te va lasa sa ai o stare proasta in aceste zile. Daca crezi ca o iesire in natura iti va reincarca bateriile si relaxa mintea, invita-ti partenerul. Foloseste oportunitatea ca sa mai discutati despre viitor si sa vezi cat de frumos si rapid se dezvolta relatia in continuare.

Pentru cei singuri: poti simti o chemare profunda sa stai mai mult in casa in acest weekend. Se prea poate sa te “culcusesti” in confortul casei tale si sa mai aranjezi prin ea una alta. Daca doresti o schimbare pozitiva, esti invitat sa incepi cu un proiect ce tine de caminul tau. Un prieten apropiat te poate vizita pentru un sfat. Intelepciunea ta te face foarte credibil si asta e ceva de apreciat. Te simti bine oricum cand cineva in nevoie apeleaza la tine.


Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

Te vei simti imputernicit in acest weekend si vei detine controlul total asupra timpului tau. Te vei simti excelent in cercul tau interior social, deci pune-ti pantofii de dans si bucura-te de ce iti aduce fiecare moment. Acest weekend iti ofera o buna ocazie sa iti gasesti si traiesti o pasiune. Cand ceva iti da pace si implinire, tu stii ca ai gasit mina de aur. Tu si partenerul veti umple weekendul cu multe momente intime impreuna.

Pentru cei singuri: se intampla multe pe scena sociala, deci asigura-te ca iti planifici un weekend activ. Dragostea poate ca nu e prea vizibila acum pe harta ta, ceea ce inseamna ca ai mult timp la dispozitie sa te bucuri de pasiunile tale. Incearca lucruri noi alaturi de prietenii apropiati. Adopta o atitudine lipsita de griji in weekend ca sa iti deschizi mintea si sa iti amplifici nivelul de interes pentru noi idei. Noile inceputuri sunt foarte promitatoare.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Citeste si: Horoscop dragoste: zodiile care se despart in 2020

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.