Horoscop weekend 6-7 august 2022. Momente tensionate la final de săptămână pentru această zodie

Author: Amalia Georgescu

Horoscopul pentru weekendul 6-7 august 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Descoperă horoscopul pentru weekendul 6-7 august 2022. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Scorpion își vor petrece timpul în compania celor dragi.

Horoscopul pentru weekendul 6-7 august 2022 oferă câteva descrieri generale. Se anunță un weekend cu aspecte pozitive pentru majoritatea nativilor zodiacului. Cu toate acestea, pot să mai apară mici probleme, iar zodiile sunt sfătuite să nu aibă așteptări prea mari în acest final de săptămână pentru a nu avea parte de dezamăgiri.

Află horoscopul de weekend pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Berbec

Berbecii vor avea nevoie de atenție în acest weekend, astfel că vor căuta să se implice în tot felul de activități. Nu ar fi exclus să întâlnească oameni cu care să rezoneze. Cei singuri își pot găsi sufletul pereche.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Taur

Pe Tauri îi așteaptă un weekend destul de dificil, cu momente tensionate. Se pot reaprinde unele conflicte din trecut. Dacă de obicei sunt calmi, Taurii își vor impune punctul de vedere în acest sfârșit de săptămână.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Gemeni

Gemenii vor avea ocazia să își îmbunătățească relațiile cu persoanele mai în vârstă din familie.

Pentru ca lucrurile să funcționeze este nevoie de un efort din ambele părți, astfel că acești nativi ar trebui să își schimbe atitudinea.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Rac

Racii trebuie să fie mai atenți la detalii în acest weekend. Dacă vor reuși să facă acest lucru, atunci nu vor avea parte de neplăceri. Acești nativi se vor convinge în weekendul 6-7 august 2022 că lucrurile mărunte pot face diferența.

Citeste si: Previziunile astrale ale zilei, cu astrologul Mădălina Manole, la Dimineața cu noi, 5 august 2022. „Luna traversează astăzi zodia Scorpion și vom fi mai atenți la veniturile noastre” Iată ce ne așteaptă!

Horoscopul pentru weekendul 6-7 august 2022 oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Leu

În weekendul 6-7 august 2022, nativii din zodia Leu se vor gândi la viitor și își vor pune destul de multe întrebări. Nu ar fi exclus să fie ușor pesimiști și să privească doar jumătatea goală a paharului. Pentru a avea parte de un weekend liniștit, acești nativi ar trebui să își schimbe gândirea.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Fecioară

Fecioarele își pot schimba planurile de viitor în urma unei discuții pe care o vor purta în acest weekend.

Cei născuți în această zodie își pot da seama că au făcut unele greșeli și că a venit momentul să abordeze lucrurile într-o manieră diferită.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Balanță

Pe Balanțe le așteaptă un weekend destul de încărcat. Acești nativi ai zodiacului vor avea foarte multe lucruri de plus la punct, astfel că le va rămâne foarte puțin timp pentru odihnă. De preferat ar fi să profite de fiecare moment liber pentru a-și încărca bateriile.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Scorpion

Scorpionii au parte de un weekend relaxat și vor putea să își petreacă timpul în compania celor dragi. Acest weekend le va prinde foarte bine, mai ales că vine după o perioadă destul de aglomerată.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Săgetător

Săgetătorii vor primi vești bune în acest final de săptămână. Informațiile care vor ajunge la ei pot să aibă legătură cu sectorul profesional. Săgetătorii își vor rotunji veniturile în următoarea perioadă, fapt care le va permite să se gândească mai mult la ei și la lucrurile care le aduc zâmbetul pe buze.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Capricorn

Este o lună cu foarte multe cheltuieli pentru Capricorni, astfel că în weekendul 6-7 august 2022, acești nativi ar trebui să fie ceva mai chibzuiți. Nu trebuie să calculeze totul până la ultimul leu, însă nici nu este recomandat să facă investiții inutile.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Vărsător

Vărsătorii vor fi destul de sensibili în acest weekend, astfel că bârfele pot ajunge să îi influențeze în mod negativ pe acești nativi. Ar fi bine să nu pună chiar totul la suflet și să ignore micile răutăți.

Horoscop weekend 6-7 august 2022- Zodia Pești

Peștii vor avea tendința de a repeta unele greșeli din trecut, în plan personal. De preferat ar fi ca acești nativi să evite contactul cu persoanele care le-au făcut rău în ultima perioadă.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop chinezesc weekend 6-7 august 2022: Zodiile care obțin tot ce își doresc! Favoriții zodiacului chinezesc, la final de săptămână

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?