Horoscop weekend 7 – 8 ianuarie 2023. Cum vor fi influențate zodiile de prima lună plină din acest an.

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 ian 2023, 08:09

Află ce îți rezervă astrele în perioada 7-8 ianuarie 2023.

Sursa: https://www.pexels.com/

Află ce îți rezervă astrele în perioada 7-8 ianuarie 2023 și cum te va influența prima Lună plină din acest an.

Cum și cât de rău vor fi influențate zodiile în acest weekend de prima Lună plină din 2023? Taurii vor căuta sprijin în cercul de prieteni, iar Racii sunt încurajați să viseze și să își dezvolte imaginația.

Horoscop pentru weekend-ul 7-8 ianuarie 2023

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Berbec

Luna plină își va petrece acest weekend în sectorul tău creativ.

Ai foarte multe idei pentru dezvoltarea unor proiecte, dar nu ai cui să i le împărtășești. Este ideal să începi un proiect personal la care ții foarte mult. Încearcă să te eliberezi de problemele din trecut.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Taur

Tranzitul Lunii pline te va ajuta să te îndrepți mai mult către tot ceea ce înseamnă simplitate și familiaritate. Ai grijă să nu apară rutina în viața ta de zi cu zi pentru că riști să te obosești fizic și psihic.

Încearcă să îți petreci timpul alături de cei dragi și ieși din zona ta de confort. Dă o fugă până la munte cu prietenii, să te relaxezi și cine știe, poate acolo îți vei găsi și jumătatea.

Citește și: Horoscop 2023. Este un an al schimbărilor importante pentru mai mulți nativi ai zodiacului

Dacă ai probleme de natură emoțională încearcă să ceri sprijinul prietenilor, cu siguranță îți vor fi alături.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Gemeni

Încearcă să îți păstrezi calmul în tot ceea ce faci. Nu te grăbi pentru că graba strică treaba. Trebuie să fii atent și să analizezi lucrurile de mai multe ori înainte de a spune sau de a face ceva. Tot ce vei învăța în această perioadă te va ajuta să iei o decizie legată de viitorul tău profesional.

Rămâi conectat cu cei din jurul tău și o să treci cu bine peste acest weekend.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Rac

Pregătește-te să atragi atenția în acest weekend, pentru că tu vei fi actorul propriei tale vieți. Vei reuși să te aduni și să îți pui în ordine gândurile. Luna plină te va ajuta să scapi de gândurile negative și vei ajunge la un echilibru neașteptat.

Rutina ta zilnică va dispărea și vei avea parte de aventuri valoroase și interesante, vei începe să visezi și să îți dezvolți imaginația.

În acest weekend vor apărea oportunități de călătorii, bani sau idei de afaceri în mod neobișnuit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Leu

Luna plină trece prin casa ta și vei reuși să explorezi teritorii noi. Vei avea de alergat și vei încerca să pui la punct o surpriză pentru persoana dragă. Dacă vei avea grijă de fiecare pas pe care îl vei face, vei duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus.

Vei avea un weekend plin, relaxant și îl vei petrece cum știi tu cel mai bine, fiind în centrul atenției.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Fecioară

Luna plină împreună cu astrele vor conspira și îți vor aduce o pauză de la agitația zilnică. Ai grijă, că ai tendința să vezi oamenii cum vrei tu să îi vezi, nu așa cum sunt în realitate. Deschide ochii înainte să judeci sau să spui ceva greșit la adresa persoanei iubite.

Există șanse ca în acest weekend să îți transformi visul în realitate în ceea ce privește un parteneriat.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Balanță

Ție Luna plină îți pregătește o serie de surprize în sectorul social, astfel vei simți dorința să te conectezi cu oamenii și să evadezi într-o zonă unde poți să socializezi mai mult.

Vei fi incredibil de norocos, așa că trebuie să te aștepți la lucruri din ce în ce mai bune care vin spre tine.

Fă tot ceea ce trebuie să nu te dezamăgești pe tine.

Citește și: Horoscop Capricorn ianuarie 2023. Nativii acestei zodii încep să fie preocupați mai mult de bani. Aceștia vor avea timp să repare ceea ce au greșit

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Scorpion

Nimic nu se compară cu un moment de relaxare, mai ales că Luna plină te ajută să scapi de tot ceea ce te-a influențat negativ în această perioadă. Cadouri, bani cash și multe surprize plăcute vor ajunge în mâinile tale în acest weekend.

Încearcă să te răsfeți cu mâncărurile tale favorite și un film bun, iar dacă poți dă o fugă până la munte pentru că acolo vei avea șansa să întâlnești oameni cu care ai putea începe o colaborare frumoasă.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Săgetător

Luna plină îți va aduce un weekend agitat. Vei fi extrem de ocupat mai ales dacă plănuiești să pleci din țară. Trebuie să te organizezi din timp pentru a nu uita ceva acasă. Și oricât de organizat vei fi, tot nu vei reuși să mulțumești pe toată lumea.

Este un weekend ideal pentru cei care doresc să studieze.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Capricorn

Luna plină le oferă Capricornilor momente de neuitat. Cei care sunt singuri au toate șansele să își găsească jumătatea. Asta daca nu vor rămâne închiși în casă să se joace pe consolă. Trebuie să profiți din plin de acest weekend pentru că astrele lucrează în favoarea ta.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Vărsător

Luna plină te va ajuta să înveți să îți asculți instinctele și intuiția. Acesta poate fi unul dintre cele mai plăcute weekend-uri din ultima perioadă, mai ales dacă te implici în activitățile tale preferate.

Dacă ai pierdut contactul cu copilul din tine este timpul să reluați legătura. Petrece-ți timpul cu copiii sau nepoții și pune-ți imaginația la contribuție. Cu siguranță vei reuși să ieși din rutina ta zilnică.

Horoscop weekend 7-8 ianuarie 2023 – Zodia Pești

Pentru tine, Luna plină îți va aduce noi oportunități în ceea ce înseamnă cariera. Ai grijă ca ai tendința să te implici în mai multe activități decât o faci în mod obișnuit, iar acest lucru poate duce la o epuizare atât fizică cât și psihică.

Mergi la munte sau la un Spa unde poți să îți faci un masaj terapeutic și te poți relaxa.

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?