Horoscop weekend 7 - 9 februarie. Cum stau zodiile cu dragostea cand luna plina e in Leu si Venus in Berbec

Autor: L.S.
Actualizat: 07 feb 2020, 12:26

Iata horoscopul de weekend 7-9 februarie 2020; acesta este weekendul Lunii pline de februarie ce are loc in maiestuosul Leu dar sunt si primele zile sub noua energie a iubirii, dictata de noul tranzit al lui Venus in Berbec pana pe 5 martie.

Horoscop weekend dragoste. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Caminul in care stai joaca un rol important in weekendul tau pentru ca il privesti drept locul de suflet in care te poti retrage sa iti consumi o poveste de amor, fie ea noua fie in cursul de derulare. Vrei sa iti infrumusetezi spatiul si bine faci pentru ca va avea un efect de sustinere a relatiei de dragoste.

Astfel, vei fi dornic si activ in a face curatenie perfecta, in a redecora sau arunca ce nu iti mai trebuie. Fa tot ce te inspira pentru ca poti initia in mediul de acasa un pas pozitiv intr-o relatie semnificativa pentru inima ta.

Horoscop weekend dragoste. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

In acest weekend, centrul scenei iti apartine si poti straluci cat vrei, daca vrei.

Luna in Leu dar si Venus in energicul Berbec te ajuta sa iesi in evidenta din multime. Oamenii se vor simti usor atrasi de tine. Poate sa mergi intr-o excursie si sa explorezi terenuri noi? Romantismul este posibil in asemenea circumstante iesite din banalitatea vietii de zi cu zi. Si o iesire cu partenerul va poate reaprinde pasiunea si va va face mult bine. Sau va va arata ca nu mai exista pasiune si tot este o concluzie ce merita aflata.

Citeste si: Horoscop 9 februarie 2020. Zodia careia i se recomanda mai multa odihna: nu exagera cu efortul, risti sa pierzi mai mult decat poti castiga

Citeste si: Horoscop 8 februarie 2020. Zodia Rac e indemnata la rabdare: deciziile pripite ti-ar putea aduce mari probleme

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop weekend dragoste. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Zilele trecute, Venus s-a mutat in Berbec pentru patru saptamani si tu intri intr-o perioada de varf pentru a iesi la intalniri de amor, pentru a gasi dragostea si a adauga stralucire relatiei de iubire pe care deja o ai. Profita de aceasta energie benefica dragostei, iesi cu partenerul sau cu cine vrei i caz ca esti singur.

Exista si multa activitate pe planul domestic ce sugereaza ca se anunta unele schimbari pe acasa. Si Luna in Leu joaca un rol in relatia ta de iubire ce se desfasoara in casa pentru ca iti indulceste orice dificultate cu persoana cu care traiesti in acelasi spatiu si iti aduce dulcegarii in aspectele domestice.

Horoscop weekend dragoste. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Dragostea te poate gasi sau se poate intensifica cand esti intr-o excursie sau cand explorezi noi posibilitati de viata in acest weekend.

Fie ca esti in cautarea amorului sau esti deja intr-o relatie, a iesi departe de tot ce e viata de zi cu zi iti poate da o perspectiva proaspata si sa iti activeze dorinta inimii de a se simti implinita pe acest domeniu. Evenimentele astrale ale saptamanii si Luna in Leu de acum te sustin sa imbratisezi un nou viitor, ceea ce inseamna totodata si sa dai drumul trecutului.

Horoscop weekend dragoste. LEU (24 iulie – 23 august)

Faptul ca Luna e in zodia ta dar si faptul ca Venus e instalata pentru patru saptamani in Berbec face ca personalitatea ta carismatica sa revina pe scaunul de sofer al vietii tale si sa fii mai proactiv in viata si iubire. Este un timp sa inchei vechi socoteli neterminate daca vrei sa incepi o noua relatie. De indata ce o faci, viitorul se va desfasura favorabil mult mai usor pentru tine, eliberat de vechi inlantuiri de relatii si energii depasite.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop weekend 8- 9 februarie 2020. Romantismul si comunicarea domina aceste zile

Citeste si: Horoscop saptamana 10- 16 februarie 2020. Decizii importante si schimbari majore pentru mai multe zodii

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.