Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia careia Cupidon i-a facut cel mai pretios cadou

Autor: L.S.
Actualizat: 14 feb 2020, 12:54

Iata horoscopul de weekend 14-16 februarie 2020. Zodiile pentru care Cupidon a venit pe neasteptate.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia Berbec

Daca esti intr-o relatie de iubire, esti unul dintre norocosii weekendului. Luna in Scorpion va fi in sectorul intimitatii si erotismului tau, promitandu-ti multa implinire sexuala in cuplu. Cu cat e mai mult tabu, cu atat mai bine. Daca ai un conflict legat de ce vrei sa spui persoanei iubite sau de care esti indragostit, dupa duminica aceasta confuzie se va amplifica, Mercur intra retrograd.

Deci vorbeste acum. Poate te-ai autoconvins ca o fantezie e reala si acum cauti dovezi ca e asa. Nu e mai bine sa va clarificati?

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia Taur

Un prieten iti poate lua in deradere sentimentele si manifestarile romantice in weekend, fapt ce te poate lasa in haos si confuzie. Insa nu ii permite sa te manipuleze in niciun fel prin mesaje mixte si nu ii da nici tu false sperante doar ca sa nu il/o ranesti.

Daca nu simti la fel ca inainte, cel mai cinstit este sa te retragi. O respingere este doar o forma de redirectionare a Universului spre ceva mai bun. Daca esti intr-o relatie foarte buna, weekendul se anunta fierbinte, cu conexiune puternica emotionala si fizica.

Citeste si: Zodia VARSATOR. Totul despre cei mai excentrici nativi ai zodiacului

Citeste si: Zodia PESTI. Totul despre cei mai sufletisti nativi ai zodiacului

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia Gemeni

Duminica, Marte se muta in zona cea mai erotica si intima a hartii tale. Daca esti intr-o relatie, tu si partenerul primiti invitatie de la Univers sa va dezvoltati cea mai profunda conexiune posibila. Aratandu-ti vulnerabilitatile emotionale si nevoie reale fizice si emotionale in relatie, vei deschide usi noi de potential pentru o legatura si mai adanca.

Iti va fi mai usor decat crezi sa te simti in siguranta pentru a te manifesta asa iar rasplata te va incanta. Daca esti singur, acest tranzit iti va aduce o intalnire cu multa satisfactie sexuala cu cineva mult mai tanar sau mai in varsta ca tine.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia Rac

Daca sarbatoresti ziua indragostitilor cu cineva special, sigur vei simti si iubirea in mod special.

Luna este in sectorul iubirii tale adevarate, semnaland ca e timp pentru romantism. Sentimentele se vor impartasi cu usurinta si poti primi un cadou care sa te faca sa simti ca apartii acestei relatii. Duminica, Marte se va muta in sectorul de parteneriate, dandu-ti tie si partenerului mai multa pasiune si condiment in cuplu. In acelasi timp vei vedea ca vei fi si mai vocal si pus pe verbalizari. Alege-ti cu intelepciune bataliile.


Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE, 14-16 februarie 2020. Zodia Leu

Acestea sunt ultimele zile cu Marte in sectorul tau de romantism, deci profita cat mai poti. Dupa duminica, el se va muta in Capricorn deci intr-o zona noua a hartii tale si nu va reveni in zona de romantism decat dupa doi ani. Stiind asta, nu vei dori sa ratezi un moment cu planeta motivarii, asumarii si sexului in zona hartii conectata cu placerile si cu intalnirile amoroase. Mercur va intra in retrograd, lasandu-te pe tine si partenerul ceva mai confuzi pe subiecte financiare. Va dura ceva timp pana la clarificare, dar o sa o scoateti la capat.

citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeste si: Horoscop saptamana 17- 23 februarie 2020. Astrele favorizeaza mai multe zodii. Cine sunt norocosii

Citeste si: Zodiac chinezesc LUNAR FEBRUARIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!