Horoscop - Zilele norocoase din luna iulie pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 17:50

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la "Adevăruri ascunse", zilele norocoase ale lunii iulie 2019 pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP BERBEC

Sunt foarte norocoși în luna iulie, dar nu excelează neapărat la capitolul bani. Zile norocoase: 17 și 24 iulie.

HOROSCOP TAUR

Stau bine pe toate planurile. Taurii singuri ar putea să întâlnească o persoană care să le dirijeze viața spre un curs mai diferit. Zile norocoase: 27 și 29 iulie.

HOROSCOP GEMENI

Stau mai prost la capitolul dragoste. Tot caută și nu găsesc ce vor. Își pot găsi iubirea pe 10 iulie. Zile norocoase: 19 și 28 iulie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HOROSCOP RAC

Au o lună cu numeroase surprize, mai ales din partea partenerului. Zile norocoase 12 și 21 iulie.

HOROSCOP LEU

Leul are nevoie de multă răbdare pentru a-și rezolva toate problemele în această lună. Norocos prin excelență, zilele norocoase ale Leului sunt: 16 și 21 iulie.

Vezi cele mai noi stiri Kanal D

citeste continuarea pe antena3.ro

Citeste si: Bianca scoate asul din mânecă și iese la atac! Vezi ce decizie ia, MARȚI, într-un nou episod "Puterea dragostei", la Kanal D

Citeste si: Andreea Mantea, anunț de ultimă oră despre marea finală! Ce se va întâmpla la "Puterea dragostei" în următoarele zile

Citeste si: Hamude, ieșire FULGER din casa "Puterea dragostei". Are probleme grave de sănătate și trebuie operat de urgență!