Horoscop zilnic 10 ianuarie: O zodie va avea un NOROC colosal

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 10:50

Gemenii au parte de o sclipire de moment si reusesc sa faca ceva ce nu au mai facut pana acum, iar Pestii vor avea un noroc iesit din comun.

Berbec

Cateva zile ai visat cu ochii deschisi si acum te lovesti de realitate. Saturn te face sa revii cu picioarele pe pamant si sa fii constient de ceea ce te inconjoara.

Taur

Relaxeaza-te. Este ultima zi lucratoare si stai foarte bine in grafic. Iti permiti ca timp de cateva minute sa te odihnesti. Va fi o mana cereasca pentru organism.

Gemeni

Ai parte de o sclipire de moment si faci ceva iesit din comun, care iti va aduce o multime de complimente. Totusi, nu exagera in ceea ce priveste lauda de sine.

Rac

Te orientezi foarte bine astazi si ajungi rapid in locurile stabilite. Va fi o zi incununata cu succes. Seara tragi o linie si te declari multumit de pasii in fata pe care i-ai facut.

Leu

Esti echivalentul zodiacal al Soarelui, ceea ce creeaza o legatura speciala intre tine si astru. Lucrurile bune de astazi i se datoreaza.

Fecioara

Esti abia la inceput de an si te simti epuizat. Asta se intampla, pentru ca weekendul trecut ai avut mult de alergat. Ar fi o idee buna ca in urmatoarele doua zile sa stai mai mult pe acasa.

Balanta

Ai de luat o decizie finala si pentru ca acest lucru sa fie in favoarea ta mai ai nevoie de cateva detalii. Drept urmare, astazi dai o multime de telefoane.

Scorpion

Ti se pare prea mare povara de a pastra secretul unui prieten si il rogi sa faca ceva in acest sens. Nu vrei sa fii implicat in problemele sale de cuplu.

Sagetator

Pui la incercare rabdarea cuiva si nu este un moment prea bun, deoarece este stresat. O sa ai parte de reactii la care nu te asteptai.

Capricorn

Luna te ajuta cu imaginatia astazi. Visezi la lucruri marete si te gandesti serios la primul pas pe care trebuie sa il faci pentru ca planurile tale sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Varsator

Nu privesti cu ochi buni propunerea unui partener de afacei sau coleg. Ai o presimtire si este cazul sa te ghidezi in functie de aceasta.

Pesti

Marte te face sa fii foarte agitat si sa actionezi din impuls in tot ceea ce faci astazi. Norocul este de partea ta. Actiunile tale vor avea un final fericit.

 

Taguri:

Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!