Horoscop zilnic 11 februarie: O zodie se INDRAGOSTESTE astazi!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 sep 2021, 10:25

Se anunta o zi senina, dar plina de insemnatate mai ales pentru nativii Capricorn.

Varsator

Esti foarte creativ si din mainile tale ies lucruri pe care oamenii obisnuiti le considera uimitoare. Noul hobby ar putea sa iti aduca si niste bani in plus.

Pesti

Nu este cazul sa te gandesti la economii astazi, pentru ca in mod sigur nu o sa pui nici macar 10 bani deoparte. De multa vreme urmaresti sa achizitionezi ceva si acum o sa o faci.

Berbec

Mai mult calm si seninatate in viata personala. Gasesti un echilibru si incepi sa te simti mai bine dupa cateva saptamani de tensiune maxima si in care nu te puteai concentra pe ceva anume.

Taur

Soarele si planeta iubirii te fac sa fii foarte saritor la cerintele partenerului de viata, care nu are pretentii prea mari, dar cu care tu nu erai obisnuit pana acum.

Gemeni

Ai mare grija la cati bani scoti din portofel, pentru ca depasesti limita si o sa ramai fara finante pana cand o sa iei salariul. Fii mai cumpatat.

Rac

Prietenii si familia iti pregatesc o surpriza, dar nu iti dai seama de nimic, pentru ca esti mult prea ocupat la birou. Va fi foarte simplu pentru ei sa puna totul la cale.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Esti un om care crede in progres si faci tot ce depinde de tine pentru a te asigura ca planurile tale vor merge ca pe roate.

Nu ai de ce sa iti faci griji.

Fecioara

Nu lua decizii la nervi sau la repezeala, deoarece o sa le regreti. Analizeaza bine toate datele de care dispui si abia dupa ce esti sigur pe ceea ce urmeaza, ia o hotarare.

Balanta

Urmeaza o perioara incarcata emotional, deoarece au loc multe evenimente importante si care te solicita la maxim.

Incearca sa te detasezi si apoi programeaza-ti cateva zile de concediu.

Scorpion

Desi nu esti sigur de ceea ce urmeaza, initiezi o discutie care te astepti sa fie destul de delicata. Pana la urma, totul va fi in avantajul tau si o sa fii foarte multumit

Sagetator

Renunta la activitatile care presupun a depune efort fizic, orienteaza-te catre ceva relaxant.

Ai nevoie de asa ceva in aceasta perioada.

Capricorn

Nutresti sentimente sincere pentru cineva si te astepti ca aceasta persoana sa stie. Nu ar strica, din cand in cand, sa ii arati aceste lucruri.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.