Horoscop zilnic 12 martie: O relatie de prietenie se transforma in dragoste

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 11 mar 2019, 21:55

Unele zodii vor fi mai norocoasa ca altele, astazi. Afla cum vei sta cu iubirea din horoscopul zilei de 12 martie.

Pesti

Ai un drum bine stabilit si nu vrei sa te abati de la el pentru nimic in lume. Oricat s-ar ruga partenerul de viata sa il insotesti undeva, refuzi si iti vezi de treaba. Esti de neclintit.

Berbec

Ai impresia ca cineva iti ascunde un detaliu important pentru proiectul tau si te deranjeaza acest aspect. Pana la amiaza o sa gasesti o solutie prin care sa rezolvi aceste probleme.



Taur

Risti sa intampini probleme in cadrul cuplului din cauza faptului ca nu ai rezolvat la timp ceva. Data viitoare sa fii mai atent la ceea ce se discuta acasa.

Gemeni

Nu ajungi la timp la o intalnire si te enervezi ingrozitor. Pana la urma te linistesti si iti faci ordine in program. O sa reusesti sa faci totul pana la urmatoarea sedinta, in cadrul careia o sa ai parte de un mare succes.
Vei uita ceea ce s-a intamplat dimineata.

Rac

Ai anumite regrete legate de o activitate programata pentru aceasta zi. Trebuie sa fii foarte atent la tot ceea ce se intampla pentru a nu claca intr-un moment esential.

Leu

Se intampla ceva ce te ajuta sa te relaxezi. Iti ofera un confort psihic de care aveai nevoie pentru a putea sa faci in continuare ceea ce aveai in plan.


Fecioara

Daca ai de gand sa faci o schimbare in viata, nu ar ar strica sa discuti cu apropiatii tai despre asta. Este cu atat mai important cu cat sunt implicati si cei dragi in acest lucru.

Balanta

Este o zi buna pentru a te plimba. Esti foarte obosit si ai nevoie de oxigen. Parcul sau muntele sunt destinatii perfecte pentru tine.


Scorpion

Nu uita de facturi. Ai lasat timpul sa treaca si se apropie termenele limita. O sa fii nevoit sa platesti penalizari destul de serioase.

Sagetator

Chiar daca esti obosit, incearca sa pari in forma. O sa te intalnesti cu persoane importante la locul de munca si nu este bine pentru tine sa faci o impresie proasta.

Capricorn

Ai multe idei si dai dovada de multa imaginatie.
Nu irosi aceasta sclipire de moment si fa ceva ce te poate pune in avantaj.

Varsator

Daca nu te simti capabil, nu accepta ceea ce ti se propune sa faci astazi. Nu este bine sa iti asumi responsabilitati prea grele, deoarece risti sa dezamagesti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.