Horoscop zilnic 13 august: o zi dificila pentru unele zodii! Ce ne indeamna astrele astazi?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 aug 2020, 11:37
video Foto(4)

Horoscopul zilei iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Horoscop pentru 13 august: Azi e o zi care poate fi dificila sau foarte promitatoare. Depinde din ce parte privesti sau cum actionezi.

13 august, o zi dificila pentru unele zodii! Ce ne indeamna astrele astazi?

Ai energie cat pentru mai multe persoane, dar comportamentul pueril nu este tolerat. E nevoie de mai multa maturitate in gandire si in actiuni.

Luna face sextil cu Chiron si Mercur, ceea ce te indeamna sa spui ce ai pe suflet. Chiar daca lucrurile par ca se destrama in jurul tau, vei gasi solutia potrivita!

Citeste si: Horoscop RUNE, saptamana 10-16 AUGUST 2020. Noutati de la pietrele mistice pentru fiecare ZODIE!

Citeste si: Horoscop dragoste august 2020. Despartiri si regasiri la orizont

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa fii putin mai organizat si optimist atunci cand vine vorba despre realizarea visurilor si aspiratiilor tale. Este timportant sa depui eforturi pentru a stabili o buna relatie cu colegii sau colaboratorii pentru a duce planurile mai rapid la bun sfarsit.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fii atent la ce se intampla in jurul tau. In acest fel poti profita de cele mai potrivite oportunitati pe care le poti ratar daca nu tii ochii bine deschisi. Nu te da inapoi de la succes si priveste viitorul cu optimism, chiar daca ai avut obstacole in trecut.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

O zi ideala pentru a lamuri situatia in viata personala.

O discutie sincera si deschisa cu cei dragi in care sa stii unde iti este locul este mai mult decat binevenita. Pune-ti lucrurile in ordine si bucura-te de mai multa liniste sufleteasca.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Optimismul si pozitivitatea iti vor marca in bine ziua, din fericire. Esti pregatit sa te duci in exterior, sa calatoresti, sa circuli si sa te bucuri de orice moment minunat alaturi de prieteni si cei dragi.

Ai putea intalni mici probleme de comunicare, dar nimic care sa te ingrijoreze. Daca nu gasesti cuvintele potrivite, mai bine taci. E mult mai bine decat sa apara vreun conflict. Alte zodii au o zi mai iritata, deci macar tu sa fii echilibrat si precaut.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

n general problemele profesionale te vor incolti astazi. Probleme care au iesit la suprafata iti solicita atentia pentru solutii imediate. Te simti nesigur si lipsit de suficienta incredere pe moment, indoindu-te de alegerile pe care le faci. Este cel mai bine, asadar, sa lasi deoparte deciziile majore si sa te focusezi pe ce e mai putin important dar mult mai placut. Ai nevoie de asa ceva ca sa nu faci greseli greu de corectat in viitor.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Stai departe de persoanele si situatiile care nu iti dau o stare de bine si alege sa iti petreci ziua inconjurat de acei oameni care iti cresc buna dispozitie si te ajuta sa te simti mai optimist. De asta ai nevoie acum. Cu o minte relaxata si cu un mod de gandire pozitiv ai putea aborda orice situatie apare in cale.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi te poti simti foarte sensibil si vulnerabil, fapt ce te determina sa cauti compania persoanei apropiate mult mai mult decat alta data. Nu iti lasa nervii declansati din senin sa iti deterioreze relatiile. Nu ai nevoie sa creezi probleme acolo unde nici nu exista. Vin curand zile mult mai bune. Au fost multe schimbari in energia planetara in aceasta saptamana si e firesc sa ne resimtim.
Cititi continuarea pe sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste august 2020. Berbec

Soarele tranzitează casa iubirii până pe 22 august, așadar aproape întreaga lună te vei bucura de influențele benefice ale acestuia.

Nativii implicați deja într-o relație de cuplu sau căsătoriți se vor lăsa pradă tandreții, romantismului, își vor dedica timpul liber cuplului și vor caută să își înțeleagă mai bine sentimentele. Așadar își vor copleși partenerul cu gesturi mici de iubire sinceră, cu cuvinte frumoase rostite din inimă, cu planuri și surprize menite să facă timpul în doi mai frumos. Vor readuce aventura în cuplu.

Pe de altă parte, pe cât sunt de dornici de aventură Berbecii, pe atât sunt de filosofici. Vor căuta în colțurile ascunse ale sufletului, vor medita, vor despica sentimentele pe care le trăiesc. De aceea, este posibil ca uneori să se simtă tulburăți, nesiguri, stângaci precum erau la vârsta adolescenței.

Nativii care nu sunt implicați într-o relație vor fi dornici de aventură, de noi experiențe, de a cunoaște noi persoane, însă nu sunt tocmai dispuși să înceapă o relație serioasă, de lungă durată. Au nevoie mai degrabă să se regăsească puțin îaninte de a porni la un drum lung în ceea ce privesc relațiile de cuplu. Cu toate acestea, nu este exclus ca Universul să le plănuiască o surpiză: să se îndrăgostească nebunește!

Da, pentru Berbeci se anunță o vară fierbinte!

Horoscop dragoste august 2020. Taur

Nativii taur vor avea o lună de vară tulburătoare. Cei implicăți deja într-o relație se vor vedea nevoiți fie să acționeze prin ceartă, fie prin schimbare – a doua opțiune este însă mai benefică. Vor descoperi că există unele diferențe față de partener care îi pot întrista sau alarma. Sau pot afla un secret vechi despre partenerul actual, care le tulbură impresia creată despre acesta și le zdruncină temelia încrederii în cuplu. Dacă situația nu este tocmai gravă, este recomandat ca Taurii să nu acționeze în niciun fel, ci să aștepte ca lucrurile să se limpezească, spre finalul lunii, când tranzitele astrale se mai liniștesc și Taurii se pot îndrepta spre echilibru, putând lua decizii corecte și responsabile.

Nativii singuri simt nevoia unei relații de cuplu, însă va fi destul de dificil să își găsească un partener în această perioadă. Nu trebuie însă să își piardă optimismul, ci doar să fie puțin mai deschiși, pentru ca ceilalți să îndrăznească să se apropie mai mult de ei. Cu alte cuvinte, Taurii trebuie să fie deschiși către o relație, dacă doresc să aibă șansa de a întâlni o persoană potrivită.

Cititi continuarea aici.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!