Horoscop zilnic 13 decembrie: O zodie primeste o suma importanta de bani

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:30

Taurii vor fi romantici astazi, in timp ce Scorpionii primesc o veste minunata la locul de munca.

Berbec

Fii foarte atent la cifre sau tranzactii, pentru ca risti sa ai parte de un dus rece. Seara se anunta o intalnire foarte interesanta cu prieteni vechi.

Taur

Te simti foarte apropiat de partenerul de viata si te gandesti sa ii faci o surpriza celui drag. Este vorba despre ceva ce are legatura cu inceputul relatiei voastre.

Gemeni

Ceva de la locul de munca iti acapareaza intreaga atentia si o sa uiti de un eveniment important pentru cineva din familie. Va trebui sa gasesti o metoda deosebita pentru a-ti cere scuze.

Rac

Persoanele negativiste trebuie sa stie ca nu mai au loc langa tine, pentru ca ai adoptat o atitudine care atrage energiile pozitive. Va fi o zi foarte buna din toate punctele de vedere.

Leu

Sustii cu tarie ca orice se poate indeplini atunci cand iti doresti cu adevarat. Tocmai de aceea esti hotarat sa lupti cu toate fortele pentru ideile tale.

Fecioara

Primesti niste bani, probabil o datorie mai veche. Esti foarte incantat de suma si te opresti direct in magazine. Partenerul de viata si cei din familie iti vor cere mai multa atentie.

Balanta

Ai programata o intalnire foarte importanta si exista mari sperante legate de aceasta. Uita de emotii, pentru ca rezultatul va fi peste asteptari.

Scorpion

Seful iti da o veste extraordinara, partenerul de viata a rezervat biletele pentru o vacanta, iar un raspuns de la o institutie a statului vine mai repede. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Sagetator

Te adaptezi foarte repede in mediile noi si in aceasta perioada o sa fii nevoit sa o faci, pentru ca vei cunoaste multe persoane. Schimbarea facuta acum cateva saptamani/luni incepe sa isi arate rezultatele.

Capricorn

Ceva de la birou nu este pe placul tau si sapi adanc pentru a afla adevarul. Vei fi luat prin surprindere de ceea ce descoperi, dar intr-un sens bun.

Varsator

Faci un anunt important, dar nu vei scapa de gura unor carcotasi, care vor incerca sa ofere un alt sens cuvintelor tale. Pastreaza-ti calmul.

Pesti

O sa te lovesti de ideile preconcepute ale unor rude, dar trebuie sa te lupti cu acestea si sa nu te lasi influentat de ceea ce iti cer ele.