Horoscop zilnic 15 februarie 2019: Ele sunt zodiile care isi schimba norocul

Autor: Bogdan Mihai

Taurii trebuie sa se bazeze pe intuitie astazi, in timp ce Racii ar trebuie sa fie mai diplomati pentru ca risca sa raneasca sentimentele cuiva drag.

Capricorn

Este o zi buna pentru a petrece timpul in aer liber, dar ai grija la cheltuieli, pentru ca ai tendinta de a baga prea mult mana in buzunar. In weekend se anunta o deplasare.

Varsator

Afacerile familiei sunt sub atentia astrelor. Ai nevoie de multa rabdare si calm pentru a face fata hopurilor, dar pana la urma o sa reusesti.

Seara te asteapta o surpriza acasa.

Pesti

Circumstantele sunt favorabile unei calatorii, asa ca nu refuza nicio invitatie primita astazi. Nici macar daca este vorba despre ceva in interesul slujbei.

Berbec

Trebuie sa te grabesti astazi, pentru ca ai intarziat cu raspunsul la o intrebare si deja devine urgent. Totusi, daca nu esti sigur pe tine, sfatuieste-te cu cei dragi.

Taur

Bazeaza-te pe intuitie si nu sta prea mult pe ganduri cand trebuie sa faci o alegere. De data aceasta graba nu va strica treaba, ci din contra o sa iti aduca avantaje.

Gemeni

Ritmul in care muncesti de obicei se schimba putin datorita unei vesti bune primite la birou. Esti incantat de noua provocare si o accepti fara sa stai pe ganduri.

Rac

Consideri ca cineva din anturajul tau nu este sincer si spui ceea ce crezi. Vor fi si oameni deranjati de sinceritatea ta, dar cei mai multi vor aprecia.

Leu

Te ingrijoreaza ceva legat de locul de munca, dar de la amiaza totul se va rezolva. Pui bazele unui proiect ce se va concretiza abia in urmatoarele luni, cel mai probabil in vara.

Fecioara

Astazi o sa imbini munca cu placerea si o sa fii foarte multumit de ceea ce urmeaza. Cineva ti-a pregatit o surpriza si cadoul pe care il primesti este exact ce ti-ai dorit.

Balanta

Apar cateva probleme legate de activitati financiare. Ar fi bine sa eviti tranzactiile importante astazi si sa faci platile in zilele care urmeaza.

Scorpion

Interesul partenerului de viata fata de hobby-urile tale creste in perioada urmatoare si o sa iti cumpere ceva pentru una dintre pasiunile tale.

Sagetator

O sarcina primita de la prima ora de tine si colegi o sa devina prioritara si nu o sa ai liniste pana cand nu o sa o termini. Nu ar strica sa faci un control medical de rutina.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.