Horoscop zilnic 17 august: o zodie are parte astazi de cel mai greu moment din viata ei! Cine primeste o lovitura dura

Autor: B.M.
Actualizat: 04 sep 2021, 08:10

Horoscop zilnic 17 august: urmeaza o zi extrem de grea pentru nativii unei zodii.

Berbec

Nativii Berbec sunt un pachet de nervi, astazi. Aveti de luat si o decizie importanta, dar trebuie sa va pastrati calmul si sa nu actionati impulsiv, deoarece s-ar putea sa regretati mai tarziu, mai ales daca este vorba si despre o suma de bani mai mare.

Taur

Taurii isi regasesc astazi partea artistica. Sunteti creativ, iar prietenii si familia vor aprecia aceasta latura a dumneavoastra.

Cineva va va cere sfatul si va va aprecia pentru totdeauna pentru sfatul pe care i-l veti da.

Gemeni

Veţi primi o propunere extrem de interesanta pe care nu trebuie sa o refuzaţi. Bucuraţi-va de viaţa şi faceţi tot ceea ce va trece prin cap, insa evitati sa incercai jocuri de noroc, deoarece veti avea un ghinion rasunator!

Rac

Nativii vor repurta un succes fantastic. Pe ce punei mana, transformati in bani. Familia este alaturi de dumneavoastra in orice situatie, ca de fiecare data.

Leu

Leii işi vor putea gasi, astazi, persoana potrivita. Nativii singuri işi vor face, in sfarşit, curaj pentru a-şi exprima sincer sentimentele. Veţi descoperi ca ceea ce simţiţi pentru o anumita persoana este un sentiment reciproc.

Fecioara

Fecioara are parte de o surpriza neplacuta. Partenerul se pare ca are o viata paralela si poate o alta persoana draga. Vestea va va soca, dar va va deschide ochii si chiar si orizonturile!

Balanţa

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nativii Balanta vor petrece cel mai mult timp acasa, in sanul familiei. I-ai cam neglijat in ultima perioada, asa ca esti nevoit sa stai mai mult pe langa ei, deoarece doar aici te simti bine, in siguramta.

Scorpion

Nativul Scorpion se loveste de un zid al refuzului din partea unor prieteni. Providenta iti arata, de fapt, faptele pe care si tu le-ai facut in trecut.

Asadar, orgoliul se intoarce impotriva ta!

Sagetator

Sagetatorul reia vechi prietenii, pe care le lasase in trecut. Veti intalni o astfel de persoana si veti realiza cate aveti inca in comun.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt invidiati de cei din jur. Nu trebuie sa plecati urechea la barfele celorlalti si sa va vedeti de treaba, sa le dati motive noi de barfa prin deschiderea unui nou proiect care sa a aduca noi si noi venituri.

Varsator

Nativul Varsator va deveni cumva eroul comunitatii din care face parte. prietenii si familia va vor privi cu respect, dupa ce veti duce la bun-sfarsit un proiect mult asteptat de toata lumea.

Pesti

Pestii au parte de liniste, de relaxare, dupa o perioada foarte zbuciumata. Lasati toate vorbele, barfele si va vedeti de relaxare. Evitaţi discuţiile toxice cu persoane care nu au altceva mai bun de facut decat sa ii barfeasca pe alţii.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.