Horoscop zilnic 18 aprilie: EA este zodia care are mare noroc la bani azi!

Autor: Oana Picerea

Berbec

Multa tensiune in jurul tau. Esti foarte prins de ceea ce faci si acest lucru te agita. Daca vezi ca nu te descurci singur, nu ezita sa ceri ajutorul cuiva. Lasa orgoliul deoparte.

Taur

Vrei sa scapi de rutina si planuiesti ceva inedit pentru aceasta seara. Ai emotii, pentru ca asta nu te caracterizeaza. Calmeaza-te, pentru ca se anunta a fi un succes.



Gemeni

Ai de gand sa pleci undeva in perioada urmatoare si faci programul de pe acum. Esti entuziasmat, deoarece vei fi insotit de o persoana foarte draga.

Rac

Demarezi un proiect ce ti-ar putea aduce o multime de satisfactii, cu precadere financiare. Putini vor experimenta fericirea ta astazi.

Leu

Trebuie sa dai dovada de intelepciune in aceste zile.
Cineva de la locul de munca te aduce pe marginea prapastiei in ceea ce priveste nervii. Trebuie sa iti pastrezi cumpatul, pentru ca nu merita.

Fecioara

Simti efectele unui gest lacom pe care l-ai facut acum ceva timp. De obicei, nu esti asa, insa atunci ai facut ceva ce i-a uimit pe cunoscutii tai.

Balanta

Se poate spune ca gasesti o avere astazi.

Descoperi in propria locuinta ceva ce valoareaza mult mai mult decat credeai. Nu ar strica sa continui cautarea. Poate gasesti ceva si mai important.

Scorpion

S-ar putea sa fie nevoie sa iti reevaluezi relatia cu cineva. Il considerai un prieten apropiat, insa te-a dezamagit. Gandesteste-te daca merita sa il mai tii in preajma ta.

Sagetator

Este o pierdere de timp ceea ce intentionezi sa faci, insa te incapatanezi sa nu asculti sfaturile celor din jur.
Oricat de mult ar insista, tu continui cu demersul tau.

Capricorn

Negociezi puternic astazi pentru ceva ce ti-ar putea fi de real folos pe viitor. Nu dai inapoi niciun pas. Aceasta atitudine te face sa devii foarte puternic. Astazi poti sa castigi o suma mare de bani!

Varsator

Nu esti pregatit pentru vestea pe care urmeaza sa o primesti.
Este vorba despre o promovare la locul de munca. Intri in panica. Ai grija sa nu lasi sa ti se observe emotiile.

Pesti

Incearca sa nu mai pui atat de mult pret pe lucrurile materiale, ci pe latura emotionala. Acorda-i mai multa atentie partenerului de viata si o sa vezi cat de mult ti se va schimba atitudinea. O sa se observe si la locul de munca o schimbare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.