Horoscop zilnic 19 februarie 2020: O zodie are parte de incercari GRELE!

Autor: O.P.
Actualizat: 23 iul 2020, 14:28

Horoscopul zilei iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie. Iata ce te asteapta in functie de zodia ta!

Pesti

Mare parte dintre problemele acestei zile sunt cauzate de faptul ca nu vrei sa te supui dorintei celorlalti. Va fi dificil sa interactionezi cu ei daca crezi ca opinia ta e singura corecta si nevoile tale sunt mai importante.

Berbec

Cand vine vorba de comunicare, componenta emotionala va fi cea hotaratoare. Per ansamblu, interactiunea cu ceilalti va fi una competitiva.

Poate fi vorba despre o lupta pentru "sefia" in mariaj sau una pe partea profesionala.

Taur

Depinzi de ceilalti pentru a rezolva o problema in cel mai bun mod posibil. Vei reinvia relatia cu un vechi coleg sau iti vei face o programare pentru a vorbi sefului tau. Daca crezi ca actiunile cuiva sunt lipsite de profesionalism si iti aduc atingeri, incearca sa porti un dialog.

Citeste si: Cum se va schimba viata ta in bine anul acesta, conform zodiacului


Gemeni

Cuvintele si actiunile gemenilor sunt eficiente azi. Ziua e una buna pentru actiune. Ai putea sa-ti promovezi sau reinvii afacerea, sa porti discutii importante sau sa inregistrezi documente. Ar fi benefic sa incluzi in program si un component creativ.

Rac

Schimbarile ce afecteaza chiar fundatia vietii tale trebuie discutate.

Unele discutii vor trebui purtate de mai multe ori. E un moment perfect sa stai de vorba cu membrii familiei, de la egal la egal. Atentie, insa: tine-ti dorinta de a domina sub control!

Leu

E o zi perfecta pentru intalniri, impartasirea informatiilor si calatorii. Vei absorbi ca un burete noile informatii si e posibil sa iti schimbi punctele de vedere rapid. Unii lei vor fi azi mediatori perfecti, dar si consultanti tehnici priceputi.


Fecioara

Azi te ocupi de comunicare si esti cu nasul in carti si ghiduri. Poti achizitiona electronice, chiar accesorii pentru computer. Situatia financiara e una buna si a contat mult ca ai stiut sa comunici si sa fii prietenoasa.

Balanta

Pe unele planuri vei avea succes, dar nu pe toate. Reusita depinde mai ales de starea ta si de felul in care abordezi lucrurile.

Nevoile de baza sunt cele mai importante pentru tine azi, fie ca e vorba despre conditiile de viata sau statutul marital.

Scorpion

E o zi perfecta pentru discutii private. Vei purta discutii si corespondente online intense. Pana si discutiile pe subiectele "domestice" pot fi intense. E o zi buna si pentru studiul asupra propriei persoane. Ai sansa sa pui degetul pe un complex pana acum ascuns, venit tocmai din copilarie.

Citeste si: Marte în Capricorn le aduce zodiilor energia de a acționa! Previziunile Uraniei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Sagetator

Opreste-te din cumparat, altfel risti sa achizitionezi lucruri care nu iti trebuie sau chiar defecte. Nici tranzactiile financiare nu sunt recomandate azi. Amana, daca poti.

Capricorn

Planurile tale sunt puse in practica doar partial azi. Vei fi dezamagit, mai ales legat de planurile ce te privesc pe tine si o alta persoana la care tii. S-ar putea sa descoperi ca persoana pe care o placi si cu care aveai planuri de viitor nu-ti impartaseste dorintele.

Citeste si: Horoscop luna martie 2020: Ele sunt zodiile care se imbogatesc!


Varsator

Azi dai dovada de o inteligenta unica. Vei studia fara dificultate si vei stabili contacte, inclusiv unele peste granita. S-ar putea sa vrei sa repeti un curs, pentru a intelege mai bine o anumita disciplina.

Citeste si: Mercur a intrat în retrograd. Zodiile vor fi grav afectate!

 

Taguri: