Horoscop zilnic 19 noiembrie: Berbecii vor primi o suma de bani pe care o asteptau de mult

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 14:10

Scorpionii sunt apasati de un secret care nici macar nu este al lor. Ramane de vazut ce decizie vor lua.

Berbec

Recuperezi niste bani pe care trebuia sa ii primesti de mai multa vreme. Esti constient ca urmeaza o perioada plina de cheltuieli si nu faci abuzuri de niciun fel.

Taur

Dai dovada de multa ingeniozitate si cei din jur raman fara replica in fata a ceea ce o sa pui in practica. Nimeni nu banuia ca ai asemenea talente ascunse.

Gemeni

Refuzul cuiva de a te insoti la un eveniment te afecteaza mai mult decat ai fi crezut. Nu banuiai ca iti pasaa sa de mult de acea persoana. Acum trebuie sa te gandesti serios la pasul urmator.

Rac

Ori participi la un concurs, ori incepi un proiect important. Oricum, astazi va fi o zi plina de emotii, pentru ca in functie de rezultat o sa stii pe ce drum sa o apuci maine.

Leu

Primesti o invitatie la masa, de ziua cuiva de nastere sau un alt eveniment de genul acesta. Doar ca nu prea dispui de timp liber si vei fi nevoit sa refuzi.

Fecioara

Vizita unei rude se prelungeste atat de mult incat simti ca nu mai ai aer in propria casa. Explica-i de ce nu mai poate sta la tine inainte ca nervii tai sa atinga cote maxime.

Balanta

Dai o raita prin magazine pentru a cumpara ceva pentru casa, dar in drumul tau apar foarte multe tentatii, asa ca o sa ajungi acasa cu sacose pline de lucruri.

Scorpion

Cat timp crezi ca poti sa mai taci si sa pastrezi un secret care de fapt nu este alt tau, dar care te apasa? Te gandesti serios sa renunti la aceasta povara.

Trebuie sa cantaresti foarte bine lucrurile.

Sagetator

Reusesti sa folosesti foarte inteligent energia de care dispui. Un sentiment puternic te ia prin invaluire si nu te poti abtine sa nu traiesti la maxim ceva.

Capricorn

Rezolvi tot felul de lucruri astazi care ti-au dat batai de cap in ultima vreme. Pleci undeva cu prietenii si impreuna o sa luati parte la activitati relaxante.

Varsator

Treci cu vederea greseala unui coleg, iar aceasta fapta buna o sa fie rasplatita, deoarece omul acela va aprecia foarte mult gestul tau. Nu te astepta la cadouri, dar tot va fi ceva.

Pesti

Daca nu esti implicat intr-o relatie, ai mare sanse sa iti gasesti sufletul pereche sau sa duci ceea ce traiesti in prezent la un alt nivel.

Important este ca o faci, pentru ca asa simti tu, nu pentru ca esti constrans de ceva.

 


Alin Oprea a fost invitat în platoul emisiunii „Follow us”, prezentată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Acesta a reacționat după declarațiile făcute de fosta soție la podcastul lui Bursucu'.