Horoscop zilnic 20 decembrie: Doua zodii vor avea parte de surprize COLOSALE astazi

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 12:15

Varsatorii au parte astazi de mai multe evenimente speciale, in timp ce Balantele se vor relaxa abia pe seara.

Berbec

Nu te ingrijora din cauza faptului ca nu ai primit vestea pe care o asteptai pentru ca nu e prea tarziu. Mai ai putina rabdare si totul se va rezolva. In plus, va fi totul in favoarea ta.

Taur

Desi este cazul sa termini ce ai de facut la munca si apoi sa iei in calcul si viata personala, tu faci totul pe dos.

Superiorii tai isi dau seama de ceea ce faci si se plang de comportamentul tau.

Gemeni

Nu te limita la cateva sarcini astazi pentru ca ai timp destul sa te ocupi de mai multe si sa ramai putin mai liber in zilele urmatoare. Astfel, te vei putea relaxa in compania unor persoane dragi.

Rac

Exista mari sanse sa fii nevoit sa pleci la drum.

Nu te incanta vestea, insa nu poti refuza. Esti prins la mijloc intre doua evenimente si toata ziua vei fi pe fuga.

Leu

Esti foarte agitat si toata ziua o sa iti doresti sa fii lasat in pace pentru a-ti vedea linistit de treaba. Se va gasi cineva care sa te intrerupa, insa pana la urma o sa te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut.

Fecioara

Esti incojurat de cateva persoane care isi urmaresc propriul interes. Pe de-o parte, esti constient ca si tu ai face la fel, insa te deranjeaza modul in care sunt facute lucrurile. Incearca sa le explici ca te deranjeaza atitudinea lor.

Balanta

Ziua vei fi ocupat cu activitatile de la job, insa pe seara o sa ajungi sa te bucuri de familie si prieteni pentru ca vei participa la o intalnire de grup.

Evenimentul se va sfarsi foarte tarziu.

Scorpion

Nu te lasa indus in eroare de persoanele ce vorbesc foarte mult si fara rost. In cazul in care nu intelegi ceea ce ti se transmite, spune-le sa repete, astfel incat sa fii sigur ca nu ai ratat nimic. Ai putea avea probleme daca nu asculti cu atentie acum.

Sagetator

Lasa-te putin purtat de val si nu mai incerca sa ai controlul asupra a tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Profita de putinul timp liber pe care il ai in zilele acestea si fa ceva inedit.

Capricorn

O sa porti o discutie serioasa cu un membru al familiei. Te asteptai la ceva care sa te tina cu sufletul la gura, insa momentul respectiv va fi relaxant si chiar interesant, avand in vedere urmarile.

Varsator

O zi plina de evenimente speciale.

Banuiai ca vei avea programul plin, insa nu in acest fel. O sa ajungi epuizat acasa si tot ce vei dori sa faci va fi o baie fierbinte si apoi sa dormi.

Pesti

Asteapta-te la multa treaba astazi. Trebuie sa predai un proiect al carui termen limita a trecut de cateva zile si te afli intr-o situatie neplacuta. Grabeste-te daca nu vrei sa intampini probleme.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.