Horoscop zilnic 20 februarie 2020: Nativii care vor avea parte de o zi MAGICA!

Autor: O.P.

Pesti

Simti lipsa unei persoane dragi care locuieste in alt oras. Planuiesti ca in maximum o saptamana sa ii faci o vizita. Vorbeste si cu partenerul de viata.

Berbec

Nu lua decizii financiare astazi, pentru ca astrele nu lucreaza in favoarea ta si risti sa faci o alegere gresita. Asteapta cateva zile.

Taur

Ai asigurat sprijinul sotului/sotiei pentru ceea ce ai de gand sa faci.

Nu ar fi rau daca ai cere si sfatul unei persoane mai in varsta.

Gemeni

Primesti o propunere de colaborare ce se va dovedi a fi extrem de avantajoasa pentru tine. Trebuie doar sa ai putina rabdare, pentru ca rezultatele nu se vad imediat.

Rac

Ai umblat cam mult in ultima vreme si simti nevoia sa stai cateva clipe pe acasa.
Refuza invitatiile in oras si, mai bine, cheama-ti prietenii la tine.

Leu

Arati cuiva ca esti disponibil si ca vrei sa il ajuti, dar aceasta persoana exagereaza si te acapareaza cu totul. Aproape ca ajungi sa regreti ca i-ai intins o mana la nevoie.

Fecioara

Venus te face sa socializezi mai mult decat de obicei. Cunosti oameni care au o cultura generala dezvoltata si de la care ai multe de invatat.



Balanta

Faci o propunere si astepti reactii rapide. O sa ai parte de unele neasteptate. Te incanta rezultatele pe care le obtii intr-un timp foarte scurt.

Scorpion

Evoluezi din punct de vedere spiritual. Descoperi o tehnica prin care ii poti ignora pe toti cei care te deranjeaza. Nu o sa devii un nesuferit, ci doar te protejezi de factorii negativi din jurul tau.


Sagetator

Pluto, planeta care defineste relatiile de putere, te ajuta sa gestionezi foarte bine activitatile in care esti implicat. Sunt sanse mari de reusita.

Capricorn

Te concentrezi foarte bine asupra jobului si nimeni nu iti poate reprosa nimic. Mai multa atentie la sarcinile zilnice si care tin de locuinta.

Varsator

Esti prieten cu o persoana pe care multi o considera neserioasa si fara cuvant.
Ai grija sa nu ajungi sa fii catalogat la fel. Ar fi bine sa schimbi cate ceva in viata ta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.