Horoscop zilnic 21 ianuarie: O zodie va plange in pumni de durere!

Autor: Oana Picerea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2021, 10:45

Berbecii se vor revedea cu cateva persoane dragi lor, iar Fecioarele trebuie sa aiba mai multa rabdare in perioada urmatoare.

Berbec

Faci un cadou unor oameni dragi. Poate s-au mutat in casa noua sau este aniversarea lor. Indiferent de situatie, o sa va simtiti foarte bine impreuna.

Taur

Faci un act caritabil, dar nu vrei sa spui nimanui, pentru ca tocmai asta este important la un gest de binefacere. Totusi, discuti cu niste prieteni, pentru ca vrei sa le propui sa iti urmeze exemplul.

Gemeni

Iti este destul de clar planul sefului pentru perioada urmatoare, dar ai cateva semne de intrebare, ceea ce inseamna ca o sa ai nevoie de o intalnire cu el pana la sfarsitul programului. Acasa se anunta o vizita.

Rac

Dai uitarii o cearta cu un amic si tragi linie. Esti convins ca a fost o scapare de moment si nu vrei sa pui capat unei prietenii vechi de ani de zile.

Leu

Revezi un amic sau o ruda pe care nu ai vazut-o de multa vreme si esti foarte incantat de vestile pe care ti le aduce. Cu aceasta ocazie primesti si o invitatie la un eveniment important pentru el.

Fecioara

Ai mare grija in trafic, pentru ca din cauza aglomeratiei iti pierzi rabdarea si atentia. Nu se anunta incidente, dar nici nu trebuie sa te joci cu focul.

Balanta

Te agiti foarte mult pentru a ajuta o persoana care ti-a fost alaturi cand ai avut nevoie. Nu accepti varianta de a nu ajunge in punctul dorit, chiar daca muncesti pana aproape de miezul noptii.

Scorpion

Esti inconjurat de dragostea prietenilor si totul se intampla pentru ca sarbatoriti ceva important pentru tine si familia ta. Nu te poti plange de nimic astazi.

Sagetator

Cineva de care te leaga amintiri foarte dragi ajunge in orasul tau. Nu rata aceasta intalnire, pentru ca va dura mult pana cand o sa reusesti sa il reintalnesti.

Capricorn

Primesti o invitatie in oras, cel mai probabil la un film sau la o piesa de teatru, si esti entuziasmat. Simteai nevoia sa schimbi putin peisajul.

Varsator

Cunosti o persoana alaturi de care o sa traiesti o adevarata aventura. O sa ajungi in locuri speciale pentru tine si o sa intalnesti oameni dragi.

Pesti

Nu ai un program batut in cuie, dar nici nu vrei sa il schimbi de fiecare data cand cineva vrea ceva de tine. Spre seara o sa iti inchizi telefonul ca sa nu te deranjeze nimeni.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.