Horoscop zilnic 25 ianuarie 2019: O zodie are de luat o decizie COLOSALA

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 11:15

Ziua de astazi este un in care se iua decizii importante! Pestii au parte de o zi romantica!

Capricorn

Chiar daca te trezesti mai tarziu, o sa fie o zi productiva din toate punctele de vedere, mai ales, in privinta unui proiect personal.

Varsator

Relatiile cu unele persoane depind de modul in care iti gestionezi finantele, asa ca imparte banii astfel incat sa ajunga pentru tot.

Pesti

Casa dragostei intra in atentia astrelor, care ti-au pregatit o zi romantica.

Cel drag va fi pionul principal.

Berbec

Eziti sa oferi un raspuns cuiva, chiar daca omul respectiv nu are liniste de cand ti-a adresat intrebarea. Adevarul este ca iti place sa te joci cu nervii sai.

Taur

Priveste activitatile obisnuite dintr-un unghi diferit si o sa gasesti imediat solutia problemelor tale.

Gemeni

Nativii in Gemeni simt putin disconfort dimineata din cauza unor excese alimentare.

Dupa-amiaza se anunta o mica calatorie.

Rac

Este ziua discutiilor importante. Incepi anul cu o atitudine serioasa si vrei ca toti sa se comporte la fel, doar ca unii inca nu s-au mobilizat in urma petrecerilor de la trecerea dintre ani.

Leu

Esti tentat sa actionezi in secret si sa tii doar pentru tine unele lucruri. Cel mai probabil pui la cale o surpriza pentru cei dragi.

Fecioara

Tine seama de starea de spririt a prietenilor inainte de a le propune o iesire in oras. Unii sunt inca adormiti.

Balanta

 

Esti depasit de o situatie si inca nu esti sigur in ce mod trebuie sa procedezi pentru ca totul sa se rezolve. Vei fi salvat de o ruda.

Scorpion

Te abati de la programul zilnic. Iei o pauza pe care o meriti. Nativii Scorpion care au copii vor fi implicati in activitati distractive.

Sagetator

A venit momentul sa realoci sarcinile in sanul familiei. Bineinteles ca vor fi nemultumiti, dar gasesti o solutie pentru ca toata lumea sa fie multumita.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.