Horoscop zilnic 26 februarie: O zodie se INDRAGOSTESTE la prima vedere!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 sep 2021, 10:20

O zodie simte fiorii dragostei, chiar daca Dragobetele a trecut.

Pesti

Cineva iti solicita ajutorul, insa esti mult prea ocupat pentru a-i oferi ceea ce are nevoie. Ar fi cazul sa fii mai atent la ceea ce iti cer cei din jur. Daca o sa continui in acelasi ritm, o sa te trezesti ca nici ei nu te vor ajuta atunci cand te afli intr-o situatie similara.

Berbec

Concentreza-te asupra a ceva ce tine de locul de munca.

Ai demarat un nou proiect si pentru a te asigura ca ai sanse de reusita trebuie sa muncesti ceva mai mult decat de obicei.

Taur

Nu te impiedica de detalii daca vrei ca lucrurile sa se sfarseasca asa cum iti doresti. Priveste lucrurile mai in ansamblu si ia deciziile ceva mai repede. Daca stai prea mult pe ganduri, o sa te impiedici singur sa ajungi rapid la sfarsit.


Gemeni

Uneori este nevoie sa taci si sa asculti ceea ce au de spus ceilalti. In acest mod o sa afli ceva ce se va dovedi de un real ajutor pe viitor. Esti in avantaj fata de colegii tai. Ai grija cum te folosesti de aceasta postura.

Rac

Nu uita ca se apropie termenul limita pentru ceva ce trebuie sa fie predat sefului mare din companie.
Ai emotii foarte mari. De multa vreme nu ai fost pus intr-o asemenea postura.

Leu

Ai foarte multe pe cap si nu reusesti sa iesi la liman. Ai nevoie de ajutorul cuiva, asa ca nu refuza doar pentru ca vrei sa demonstrezi ca poti si singur. Accepta sprijinul primit.

Fecioara

Nu te poti concentra asupra muncii din cauza galagiei din jur.
Colegii par foarte relaxati si pusi pe glume. Te incanta atmosfera, insa simti nevoia de putina liniste pentru a-ti pune ordine in ganduri.

Balanta

Nu te lasa condus de sentimentele de moment. Daca afli ceva ce nu este pe placul tau, nu te grabi sa tragi concluzii. Asteapta pana ai o certitudine si abia apoi fa urmatorul pas.

Scorpion

Intampini cateva probleme de ordin sentimental, insa se rezolva inainte de pranz.
Apoi iti poti vedea linistit de programul zilnic. Astazi nu se anunta nimic in plus.

Sagetator

Esti luat prin surprindere de vizita unor cunoscuti. Nu aveai chef de asa ceva, insa pana la urma se va dovedi ca timpul petrecut alaturi de ei este unul de calitate. Mai ales ca iti vor prezenta pe cineva foarte special pentru care poti nutri niste sentimente 

Capricorn

Ai foarte multa energie si un chef nebun de a face ceva ce nu te caracterizeaza.
Iti indrepti atentia catre ceva inedit prin care o sa ii uimesti pe cei apropiati.

Varsator

Oferi multa incredere proiectului pe care l-ai inceput de curand. Mai multe persoane sunt dornice sa ti se alature, ceea ce te face si mai increzator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.