Horoscop zilnic, 27 iulie 2020. Este momentul ca unele zodii sa actioneze, nu doar sa viseze!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iul 2020, 12:07

Saptamana incepe cu un sextil Jupiter-Neptun, ceea ce da startul unei perioade romantice.

Horoscop zilnic, 27 iulie 2020. Saptamana incepe in cel mai romantic mod posibil. Jupiter face sextil cu Neptun, Venus face cuadratura cu Neptun si simti “furnicaturi”.

Horoscop zilnic, 27 iulie 2020

Se alatura si Venus care face cuadratura cu Neptun si iata reteta perfecta pentru visare, dragoste si placeri. Prea multa dulcegarie? Stai linistit, vin sa adauge putin gust picant Marte si Mercur aflate in cuadratura.


Te vor trezi rapid din visare Marte si Mercur. Dar acesta nu este neaparat un lucru rau. Poate ca este momentul sa si actionezi, nu doar sa visezi.

Citeste si: Zodiile care se atrag. Ce zodie trebuie să ai pentru a forma un cuplu perfect

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tot felul de mistere te pot chema spre ele, fie ca este vorba de emotia de a vizita un loc nou misterios si a-i explora tainele sau ca inveti mai multe despre un subiect intrigant pentu tine. Dar poate ca inima omului contine si ea un mare mister ce trebuie descoperit ca sa intelegi mai bine o persoana. Iesiti impreuna spre o aventura misterioasa si astfel va veti apropia si mai mult.

Horoscopul zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sunt multe pe care le doresti realizate, dar pentru asta te ajuta sa ai obiective foarte clare si un sentiment de a prioritiza lucrurile. Ai un focus puternic pe sectorul psihologic al vietii tale acum, fapt te poate influenta sa iti limitezi potentialul prezent din cauza unor eforturi trecute care poate nu ai functionat si ai pierdut increderea.

Simte-te din nou imputernicit. Prezentul e o cu totul alta oportunitate de a trai oferita de Univers.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti predispus sa nu ai prea multa disciplina, insa ai putea sa dai dovada de gandire in exces in

dorinta ta de a rezolva ceva. Daca e vorba de un obiectiv sau de o ambitie personala, da-ti voie sa fii implicat in activitati mai relaxante ca sa poti gasi raspunsurile ce vor veni astfel mai repede spre tine. Si un vizitator poate aparea cu o sugestie perfecta. Ramai atent in jur.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Visele tale vor fi mult mai pline de mesaje si semnificatii in urmatoarele saptamani, aducandu-ti o oportunitate sa te conectezi cu aspecte din tine care sa iti aduca o energie de reinnoire si creativitate

in viata ta. Daca tii un jurnal, va fi o mare inspiratie sa scrii si sa culegi dupa aceea beneficii. Orice revelatie adusa noaptea te poate incuraja sa ai o mai buna intelegere a unor subiecte cheie.

Horoscopul zilnic LEU (24 iulie – 23 august)

Cineva poate veni cu o idee sau o revelatie care se pot dovedi provocatoare pentru relatia voastra, chiar si intr-un mod mic. Din acest motiv, ai putea realiza cat de putine cunosti despre el/ea, asta te poate intriga sau enerva. In urmatoarea perioada, fie vei acorda aceste persoane si mai multa incredere ca sa fie sincera cu tine, fie te vei retrage din implicarea in aceasta relatie.

Horoscop zilnic FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Fie ca te duci la cumparaturi pentru casa ta sau iei decizii de familie, ai grija sa ramai tu coordonatorul jocului. Cei apropiati ar prefera fie sa te influenteze fie sa iti stie deciziile inainte, insa doar ca sa mergi pe directia lor. Azi e nevoie sa fii ferm cu privire la ideile pe care le ai. Cu o abordare inteleapta te vei descurca excelent in orice discutie importanta.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Orice pas in fata in continuare, fie ca e vorba de afaceri, de o idee creativa sau de o relatie de cuplu, implica sa iti folosesti anumite abilitati. Sunt persoane in anturajul tau care pot fi foarte convingatoare, chiar insistente cu tine, insa a te lasa dominat de ele poti ajunge fie la succes fie la dezamagiri. Ia-te dupa intuitia ta si foloseste-ti abilitatile. Cand vine vorba de iubire, a sti cand sa dai un branci in fata si cand sa stai pe loc poate fi crucial, la fel si despre alte planuri.
Cititi continuarea pe sfatulparintilor.ro

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!