Horoscop zilnic 28 iulie 2019: O zodie va suferi din cauza partenerului

Autor: O.P.

Rac

Te simti extraordinar de bine astazi si nimic nu iti poate tulbura linistea. Doar vremea este posibil sa te impiedice sa faci ceva ce aveai programat pe seara.

Leu

Te-ai apucat de foarte multe lucruri si trebuie sa intri in priza pentru a termina totul la timp. O sa te simti multumit de munca pentru ca totul va iesi exact cum ai planificat.



Fecioara

Daca vezi ca nu reusesti sa termini ceva, nu te forta, pentru a nu intampina probleme. Nu face nimic deplasat sa nu suferi mai tarziu. Ai mai multa grija si la sanatate.

Balanta

Nu esti multumit de cum evolueaza relatia cu o persoana pe care ai cunoscut-o de curand. Poate fi vorba despre un partener de afaceri si asta ar insemna clar probleme pentru tine.


Scorpion

Primesti cateva propuneri pentru a petrece weekendul ce vine. Problema este ca tu aveai deja alte planuri si nu esti sigur ce sa faci. Consulta-ti si partenerul de viata si abia apoi ia decizia finala.

Sagetator

Nu te lasa descurajat de mica problema intampinata de dimineata si mergi mai departe cu fruntea sus. O sa vezi ca atitudinea optimista te va ajuta foarte mult.


Capricorn

Astrele iti surad astazi si reusesti sa faci ceva ce iti doreai de mai mult timp. Fericirea ta va fi impartita cu familia si impreuna o sa participati la un eveniment important.

Citeste si: Ele sunt zodiile care vor fi mereu NEFERICITE in dragoste!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Varsator

Ai grija la modul in care imparti banii pentru ca risti sa ramai fara ei mai repede decat credeai. Mai bine renunti la cumparaturi sau le amani pentru cateva zile.

Pesti

Vestile primite de la o ruda nu te bucura si asta pentru ca urmeaza sa primesti vizita cuiva nu prea placut. Nu ai ce face si trebuie sa accepti.

Tot ce poti sa faci este sa ii dai de inteles ca nu este bine primit si poate scapi mai repede.

Berbec

Esti pus in fata unei situatii dificile din cauza ca doi prieteni buni s-au certat si esti prins la mijloc. Nu ai idee ce trebuie sa faci si simti ca te sufoci din cauza presiunii.

Taur

Orice s-ar intampla cu cei din jur, tu ai impresia ca ei o duc mai bine ca tine si te simti foarte prost din aceasta cauza.
La amiaza se va intampla ceva ce te va face sa te razgandesti si o sa ajungi sa apreciezi tot ceea ce te inconjoara.

Gemeni

Daca nu ai grija la ceea ce spui, este posibil sa ajungi intr-o situatie neplacuta in ceea ce priveste cu partenerul de viata. Incearca sa fii mai cumpatat in aceasta perioada.

 


Alexandra și Gagea, mărturisiri neașteptate în camera roșie! Tânăra are din ce în ce mai multe îndoieli în privința partenerului ei! Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți și la ce decizie au ajuns!