Horoscop zilnic 29 mai 2020: O zodie primeste o veste devastatoare!

Autor: O.P.

Horoscopul zilei iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Gemeni

Te hotarasti foarte greu asupra unui lucru pe care trebuie sa il cumperi si ii enervezi pe cei care te insotesc. Grabeste-te. Altfel, o sa ramai singur in magazin.

Rac

Nu te lasa influentat de nimeni si de nimic astazi. Trebuie sa faci numai ceea ce crezi tu. Ai ajuns la un nivel de cunoastere si inteligenta care iti permite acest lucru.

Astrele te fac foarte responsabil.

Leu

Ai o placere aparte pentru lucrurile tradionale si pentru ceea ce tine de locuinta ta. Te orientezi catre unele schimbari in privinta mobilierului. Nu te indrepta catre produse scumpe.

Fecioara

Esti foarte sensibil in aceasta perioada, iar cei care vor sa te cucereasca acum trebuie sa faca primul pas. Romantismul te caracterizeaza.

Citeste si: BREAKING NEWS: ce se intampla in Romania de la 1 iunie. Anuntul facut de Klaus Iohannis


Balanta

Iti place stabilitatea, insa nu prea ai parte de asta in ultima vreme, asa ca trebuie sa faci o schimbare. Soarele o sa te indrepte catre drumul cel bun.

Scorpion

Faci un act caritabil si te vei simti foarte bine.

Ar fi bine sa repeti aceasta experienta avand in vedere ca acum emani energie pozitiva.

Sagetator

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ai invatat cum trebuie sa eviti oamenii negativisti, dar astazi trebuie sa lucrezi cu unul de acest gen si nu te incanta acest lucru. Trebuie sa ignori tot ceea ce spune si nu are legatura cu locul de munca.

Capricorn

Ai foarte multa treaba si nu ai timp de pierdut cu discutii inutile, drept pentru care inchei foarte repede discutiile cu cei care te suna.



Varsator

Ti-ai insusit ceva si acum proprietarul aproape ca te someaza sa il returnezi. Refuzi si o sa ajungi la discutii neplacute. Seara o sa ai parte de momente mai bune.

Pesti

Unul dintre apropiati iti va oferi o informatie interesanta. Trebuie sa ai mare grija la cum te folosesti de ea. Ai un as in maneca. Deschide bine ochii la urmatorul pas.


Berbec

Daca tu consideri ca ceva nu este bine pentru tine, mergi pe mana instinctului. Totul capata contur si incepi sa intelegi multe lucruri.

Taur

Cunosti o persoana care o sa devina omul care o sa te sustina in tot ceea ce o sa pui in aplicare. Planurile tale sunt foarte indraznete.