Horoscop zilnic 3 februarie 2020: O zodie trebuie sa ia decizii IMPORTANTE astazi!

Autor: O.P.
Actualizat: 03 feb 2020, 09:05

Ziua de astazi se anunta a fi una extrem de buna pentru majoritatea zodiilor. Iata ce te asteapta in functie de semnul zodiacal:

Varsator

Mirosi de la distanta pericolul. Simti ca cineva vrea sa te pacaleasca si iei atitudine. Impresionezi prin felul in care te comporti. Asteapta-te si la laude.

Pesti

O ruda apropiata vine cu o veste senzationala dimineata. Abia o sa iti poti stapani emotiile la birou. Iti vine sa fugi cat mai repede acasa.

Citeste si: Horoscop 2 februarie 2020. Zodia care incepe un proiect nou


Berbec

Iti zboara gandul la tot felul de lucruri numai la munca nu. Incearca sa termini macar sarcinile care aveau termen limita astazi. Altfel, o sa intampini dificultati spre sfarsitul lunii.

Taur

Casa sanatatii intra in atentie. Trebuie sa fii cu ochii in patru si sa asculti foarte bine indicatiile medicilor. Nu cheltui bani in plus astazi.

Gemeni

Cineva din familie iti cere o favoare si vei fi nevoit sa lasi orice altceva deoparte si sa te ocupi de ceea ce iti cere

el. Satisfactia va fi foarte mare.

Rac

Nu poti sa te lasi infrant din prima fara sa lupti. In jurul pranzului cineva o sa iti spuna o poveste din care o sa inveti o lectie foarte importanta.

Leu

Faci cateva demersuri administrative pentru a te asigura ca totul o sa iasa asa cum iti doresti. Semnalele pe care le primesti sunt din ce in ce mai bune.


Fecioara

Nativii in Fecioara trebuie sa se astepte la vesti bune primite de peste hotare, poate chiar vesti legate de o mostenire care li se cuvinte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Astăzi are loc un fenomen care se petrece pentru a treia oară în istoria omenirii! Ai grijă dacă ieși din casă!


Balanta

Viata de familie continua pe acelasi trend ascendent si esti foarte multumit de ceea ce se petrece in preajma ta. Si la birou se anunta cateva momente bune.

Scorpion

Energia solara te ajuta sa mergi inainte fara sa arunci o privire inapoi, chiar daca consideri ca cineva nu a fost drept cu tine.

Ai un plan bine pus la punct si trebuie sa te tii de el.

Sagetator

Urmeaza o perioada destul de aglomerata si trebuie sa fii cu ochii in patru, pentru ca cineva este, la randul sau, cu privirea pe tine si iti analizeaza fiecare miscare.

Capricorn

Stapaneste-ti emotiile pentru ca altfel nu vei face fata tensiunii. Primesti multe vesti bune si nu apuci sa te linistesti, pentru ca imediat afli alte lucruri si mai interesante.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.