Horoscop zilnic 3 ianuarie: O zodie va primi o veste EXTRAORDINARA

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 ian 2019, 19:14

Desi astazi majoritatea oamenilor se intorc la munca, pentru Balanta ziua va fi una extraordinar de buna.

Berbec

Esti informat ca trebuie sa respecti cateva reguli de acum inainte si te deranjeaza asta. Nu esti obisnuit sa ti se impuna limite si esti dispus sa renunti la ceea ce faci numai ca sa scapi de aceasta ingradire.

Taur

Ai cam mult timp liber la dispozitie si te gandesti sa fac ceva impreuna cu prietenii. O iesire in oras nu iti surade si ii chemi la tine pentru o seara intre cei dragi.

Gemeni

O sa faci un drum cam lung astazi si te va enerva aglomeratia din jur. Pastreaza-ti cumpatul pentru ca nu reusesti nimic daca te enervezi. Distanta pe care o ai de parcurs nu se va scurta in niciun caz.

Rac

O zi relaxanta petrecuta in compania unor oameni foarte dragi. Nu apucasei sa ii vezi in ultima vreme si iti doreai sa o faci.

Leu

Esti foarte linistit de cateva saptamani. Parca nimic nu te poate face sa te ingrijorezi. Cei din jur vor dori sa iti cunoasca secretul.

Fecioara

Ai aflat ceva si esti in avantaj fata de cei de langa tine. Fii atent la modul in care folosesti asul din maneca, deoarece un pas gresit facut acum te poate costa mult mai tarziu.

Balanta

Ai un zambet pana la ureche, insa nu vrei sa divulgi motivul pentru care te simti asa. Preferi sa te bucuri doar tu pana cand esti sigur de un anumit aspect.

Scorpion

Pregatesti o surpriza pentru partenerul de viata si ai emotii foarte mari. Tremuri gandindu-te cat de impresionat va fi acesta. Va fi o seara iesita din comun.

Sagetator

Prietenii insista sa iesiti in oras. Familia vrea sa stea cu tine. Dar tu ai dori o seara linistita in caminul tau. Drept pentru care iti inchizi telefonul si nu te mai intereseaza nimic.

Capricorn

Incepi ziua cu putini nervi din cauza unui vecin, insa te linistesti pana in pranz si apoi o sa poti sa te concentrezi pe ceva important ce tine de slujba.

O sa bifezi un succes inspre seara.

Varsator

Incepi anul cu un castig financiar substantial. Multi primesc bani inainte de Sarbatori, insa uite ca tu primesti si dupa. Nu ii da imediat, ci asteapta sa gasesti ceva cu adevarat necesar.

Pesti

Ai uitat ca trebuie sa ajungi intr-un loc pentru a-i fi alaturi unui prieten. Realizezi in ultimul momenti si intri in criza de timp.

O sa ajungi exact la limita.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.