Horoscop zilnic 3 mai 2019: Racii vor lua astazi decizii radicale!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 mai 2019, 17:13

Taur

Esti ceva mai increzator in propriile forte si iti acorzi o sansa in privinta noului proiect pe care tocmai l-ai inceput. Ai emotii si abia astepti sa vezi finalul. Pana atunci o sa ai mult de munca.

Gemeni

Iti faci planuri pentru weekend, insa tocmai cand termini totul partenerul de viata te anunta ca o sa aiba loc o schimbare.

Acum pregateste-te sa o iei de la inceput.

Rac

Nu te grabi sa stabilesti ceva inainte de a fi sigur ca toti prietenii stiu ce ai de gand si sunt de acord. Altfel, te vei trezi ca iti petreci singur ziua in care trebuia sa va intalniti.

Leu

Dimineata te trezeste un amic care iti transmite o informatie ce se va dovedi extrem de pretioasa pe parcurs.
Important este sa stii cum sa o folosesti.

Fecioara

Esti nelinistit. Un cunoscut se sesizeaza si vine sa te ajute. La inceput nu prea vrei sa iti deschizi sufletul atat de repede, insa pana la urma o sa realizezi ca doar discutand despre asta o sa te simti mai bine.

Balanta

Daca nu vrei sa inveti ceva nou, nu merge astazi unde ai fost invitat.
Se va intampla ceva util pentru cei ce vor sa isi schimbe domeniul de activitate. Daca nu te incadrezi in aceasta categorie, nu iti pierde vremea.

Scorpion

Ai avut parte de un mic esec si acum vrei sa lasi totul in urma si sa mergi mai departe zambind. Te vor ajuta sfaturile celor din jur.

Sagetator

Afli ceva despre un amic si esti putin socat.
Realizezi ca tot ceea ce stiai era complet eronat. Acum te intrebi oare cati dintre cunoscutii tai au afisat o masca in loc de adevarata personalitate.

Capricorn

Te comporti ca un detectiv astazi. Incepi sa investighezi ceva ce tine de viata de familie. Ai grija cui spui ceea ce afli. Mai bine asteapta pana te asiguri ca este adevarat.

Varsator

Fa curatenie acasa.
Si in curte, daca este cazul. Daca nu le faci la timp, o sa te aglomerezi exact cand nu este cazul. Rezerva-ti weekendul pentru familie.

Pesti

Esti foarte ocupat astazi. Urmeaza sa primesti musafiri si te pregatesti intens ca sa ii impresionezi. Nu stai deloc. Seara o sa fii epuizat.

Berbec

Incerci sa vorbesti cu un prieten, insa nu reusesti sa dai de el.
Esti in criza de timp, pentru ca trebuie sa organizezi un eveniment. Ti-ai asumat acest lucru si, daca nu iese bine, o sa fii tras la raspundere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.