Horoscop zilnic 4 februarie 2020: Ea este ZODIA care primeste totul pe TAVA! Are noroc in toate!

Autor: O.P.

Varsator

Ti-ai impus ca astazi sa ignori persoanele si lucrurile care te enerveaza. Cand un om de acest gen vine inspre tine, gasesti imediat o scuza pentru a nu vorbi cu el. Seara o sa te simti foarte multumit de ceea ce ai realizat peste zi.

Pesti

Nu lua in serios tot ceea ce ti se spune astazi. Cineva este pus pe glume si o sa ii cazi in plasa.

Analizeaza foarte bine informatiile primite.

Berbec

O sa intampini dificultati in privinta vietii sentimentale. Partenerul de viata te-a rugat ceva, insa ai fost foarte ocupat si ai uitat. Acum, trebuie sa dai socoteala.

Taur

Daca in mainile tale sta soarta echipei de la locul de munca, fii foarte atent la ce miscare faci astazi. Poti atinge succesul sau ii poti ingropa cu o singura decizie.


Gemeni

Deschide bine ochii cand trebuie sa hotarasti ceva pentru viitorul tau indiferent daca este vorba despre profesie sau familie. Nu te gandi ca altii iti vor vrea binele, ci asigura-te tu ca drumul pe care o iei este cel potrivit.

Rac

Ai prea multe pretentii de la cineva cu o experienta foarte mica in domeniul in care activezi.
Ofera-i mai mult timp pentru a se acomoda.

Leu

Intri intr-o perioada in care incep sa se vada roadele muncii din a doua jumatate a anului 2013. Asteptai de ceva vreme aceste lucruri.

Fecioara

Incep sa iasa la iveala unele secrete pastrate cu sfintenie de intreaga familie. Tie ti se par niste lucruri banale si nu intelegi nimic din furtuna iscata.


Balanta

Ai o multime de treaba, dar pierzi vremea discutand cu cineva despre un viitor posibil proiect. Invata sa iti setezi prioritatile si ocupa-te de acestea.

Scorpion

Te lasi prada tentatiilor din magazine si la sfarsitul lunii o sa ajungi sa regreti, pentru ca vei ramane fara bani. Fii putin mai calculat.

Sagetator

Esti dornic de a face lucruri noi alaturi de partenerul de viata, drept pentru care ii propui un concediu intr-o destinatie inedita.
Ideea va fi foarte bine primita.

Capricorn

Nu te implica in conflictul aparut intre doua rude, mai ales daca este vorba despre sot si sotie. Ei se vor impaca, iar tu risti sa fii prins la mijloc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.