Horoscop zilnic 4 ianuarie 2019: Vesti BUNE pentru doua zodii

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 03 ian 2019, 21:09

Balantele vor regasi o persoana draga sin trecutul lor si vor petrece momente minunate impreuna.

Capricorn

O zi plina de emotii. Urmeaza sa primesti un raspuns la o solicitare facuta acum cateva luni. Nu ai uitat, insa ti-ai cam pierdut speranta ca o sa mai capeti pana la urma aceasta informatie.

Varsator

Se intampla ceva la locul de munca si te simti pregatit pentru urmatorul pas. Ti s-a facut o propunere pentru o noua provocare si inainte de a accepta ai vrut sa detii toate informatiile.

Pesti

Ai momente in care esti foarte amuzant si prietenii adora sa stea in preajma ta. Asa o sa fie astazi. Vei fi cel care aduce zambetul pe buzele tuturor.

Berbec

Ti se inapoiaza o suma pe care ai imprumutat-o unui amic. Esti foarte surprins, pentru ca ai uitat de acesti bani. Cum intri in posesia lor fugi in magazin.

Taur

Incerci sa faci ceva ce ti-ar putea imbunatati starea financiara pe viitor. Fii atent la riscurile la care te expui pentru ca in dorinta de a fi bine risti sa faci un pas gresit.

Gemeni

Daca ti se propune ceva ce pare mult prea frumos, inseamna ca asa si este. Nu te arunca cu capul in fata.

Multi oameni nu sunt ceea ce par si poti sa ai necazuri.

Rac

Ai facut tot posibilul pentru ca ceea ce aveai de gand sa se intample. Este adevarat ca ai depus un efort supraomenesc, insa rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Leu

Cat este ziua de lunga te ocupi de ceva ce tine de job. Este posibil sa stai si peste program, insa faci toate acestea pentru ca urmatoarea zi sa te asiguri ca nu vei fi intrerupt din ceea ce ai de gand cu partenerul de viata.

Fecioara

O ruda iti cere o favoare si, desi nu iti face placere, accepti sa o ajuti. O sa ajungi sa regreti, pentru ca persoana respectiva nu stie sa aprecieze un gest frumos.

Balanta

In viata ta revine o persoana pe care nu ai mai vazut-o de multi ani. Au existat cateva probleme intre voi, insa acum s-a rezolvat totul si reluati relatia de prietenie.

Scorpion

Ai refuzat mai multe invitatii in oras, insa acum realizezi ca parca ai merge undeva. O sa dai o multime de telefoane, insa prietenii au deja planuri.

Sagetator

O zi petrecuta muncind la ceva ce iti dadea batai de cap inca de la sfarsitul lui 2012. Macar stii ca acum te poti concentra asupra unei activitati placute.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.