Horoscop zilnic 4 mai 2019: Racii trec printr-o perioada foarte dificila si au de luat o DECIZIE importanta

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 03 mai 2019, 17:31

Taur

Nu te gandi ca urmeaza o sedinta ingrozitoare, ci la faptul ca proiectul la care ai muncit in ultima vreme a fost un succes si acum urmeaza sa primesti laude. Stapaneste-ti emotiile pentru ca altfel nu vei face fata tensiunii.

Gemeni

Ocupa-te mai mult de viata personala pentru ca ai pus cariera pe primul loc cam mult timp si fara sa iti dai seama ratezi momente unice din cadrul cuplului si din postura unui parinte.



Rac

Esti foarte prins cu ceva legat de un amic. Acesta ti-a cerut sustinerea pentru ceea ce urmeaza sa faca si nu prea esti incantat de ideea sa. Consideri ca riscurile sunt mult prea mari si ca nu merita sa riste.

Leu

Simti nevoia sa stai mai mult in preajma oamenilor dragi. Pui la cale o cina in familie sau o mica escapada intr-un loc in care cu totii va simtiti bine.
Este posibil ca destinatia sa fie undeva in afara orasului in care locuiesti.

Fecioara

Astrele prevad o zi linistita pentru tine, mai ales la locul de munca. Se anunta o zi agitata, insa dimineata afli ca totul s-a rezolvat de la sine si ca nu vei fi nevoit sa faci fata unor reprosuri pentru ceva de care nu te faci vinovat.

Balanta

In urma cu cateva luni ai facut o investitie financiara si deja nu mai aveai sperante legate de aceasta actiune.
Acum esti luat prin surprindere si te incanta ideea de a dispune de o suma de bani pe care o poti cheltui dupa bunul plac.

Scorpion

O sa ai parte de o reusita profesionala si te convingi ca munca nu a fost in zadar. Aveai momente in care iti doreai sa renunti, insa te gandesti la momentele in care ai trudit pentru a ajunge la un asemenea nivel.

Acum vine recompensa.

Sagetator

Pentru ceea ce urmeaza sa pui in practica ai nevoie sa iei in seama sfaturile unor persoane avizate. Ai grija pe cine asculti deorece uneori unii oameni nu calculeaza bine ceea ce spun si te indeamna la ceva gresit.

Capricorn

Esti prins cu multe treburi. Va fi o zi epuizanta, insa seara o sa faci un bilant si vei fi foarte multumit.
O sa bifezi ceva deosebit pentru tine si familia ta.

Varsator

Ai foarte multa rabdare, dar chiar si tu rabufnesti uneori si incepi sa spui tot ceea ce te-a deranjat in ultima vreme. Adevarul este ca ar fi mai bine sa nu mai pastrezi in tine toate aceste reprosuri pentru ca vor deveni mult mai intense.

Pesti

Treci printr-o perioada sensibila si vei fi nevoit sa ai grija ce le spui persoanelor de sex opus pentru a nu se interpreta gresit, mai ales daca partenerul de viata este gelos.
Nu pune paie pe foc pentru ca si asa ati avut cateva discutii neplacute.

Berbec

Esti foarte sigur ca un coleg iti vrea raul si incerci sa rezolvi dilema. La sfarsitul zilei o sa realizezi ca intreaga conspiratie este doar in mintea ta si ca ai exagerat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.