Horoscop zilnic 5 februarie 2020: O zodie va primi o VESTE mult ASTEPTATA!

Autor: O.P.
Actualizat: 29 nov 2020, 13:30

Horoscopul zilei iti arata ce ti-au rezervat astrele in functie de zodie.

Varsator

Abordezi intr-un mod diferit o problema care ti-a dat batai de cap in ultimele zile. Acesta era modul in care ar fi trebuit sa procedezi pana acum.

Pesti

Programezi o deplasare in afara orasului pentru a rezolva ceva ce tine de familie. O ruda ti-a cerut ajutorul si faci tot posibilul pentru ca ea sa simta ca nu este singura.



Berbec

Este o zi constructiva. Te pui pe treaba si rezolvi cateva lucruri pe care multi le-au evitat pana acum sau le-au lasat pe ultima suta de metri. O sa fii privit ca un salvator.

Taur

Esti o zodie favorizata in aceasta perioada. Prietenii iti cer sfaturi financiare si esti omul potrivit la locul potrivit. Nu uita ca si tu ai cateva facturi de platit.


Gemeni

Planeta dragostei te face sa te comporti precum un adolescent aflat la prima iubire. Faci mici gesturi, care pentru partenerul de viata se vor dovedi a fi foarte importante.

Rac

Semnezi un act astazi sau demarezi un proiect foarte indraznet. Ai emotii, dar si increderea ca acesta va fi unul dintre cele mai bune din cariera ta.


Leu

Faci ceva care o sa iti manance timp si energie, insa la final o sa te bucure ceea ce ai obtinut. Ai lua totul de la capat fara sa clipesti.

Fecioara

Nu face nimic obositor astazi, pentru ca maine se anunta ceva epuizant. Implica un drum lung si multa munca. Negociezi cateva ore cu cineva de la birou pentru un proiect pe care il realizati impreuna.


Balanta

Este normal sa simti nevoia sa te odihnesti, pentru ca ai alergat destul de mult in ultimele zile. Ar fi indicat sa astepti weekendul pentru asta. Nu lasa nimic neterminat acum, pentru ca risti sa fii considerat neserios.

Scorpion

Lasa curiozitatea deoparte si nu iti intinde antenele prea mult, mai ales daca este vorba despre intimitatea cuiva.
Cand va considera ca este cazul sa spuna ceva o va face.

Sagetator

Lamuresti cateva detalii care nu erau clarificate si au dus la confuzii in randul colegilor. Acum, dupa ce totul va fi pus pe hartie, o sa va puteti vedea linistiti de treburi.

Capricorn

In prima parte a zilei nu ai chef de munca si tragi de timp.
Incepand cu ora pranzului trebuie sa schimbi strategia. Altfel, o sa ramai in urma.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: