Horoscop zilnic 5 ianuarie 2019: O zodie se regaseste cu o persoana draga, din trecut

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 10:55

Fecioarele vor avea parte de o intalnire foarte fructuoasa, in timp ce Balantele au ocazia sa primeasca mai mult bani.

Capricorn

Este un moment bun pentru a te ocupa de mai multe treburi casnice si sa fii mai activ in diferite actiuni pe care le incepe partenerul de viata.

Varsator

Stabilitatea financiara iti ofera un confort de care nu te-ai mai bucurat de multa vreme. Esti dispus sa renunti la ceva important pentru tine doar pentru a face un favor unui amic.

Pesti

Obtii niste bani dintr-o sursa surpriza si o sa ajungi la cumparaturi mai repede decat ai fi crezut. Prietenii si partenerul de viata iti fac o propunere interesanta.

Berbec

Vrei neaparat sa faci ceva nou in acest an si incepi de acum sa construiesti baza. Ai nevoie de multa rabdare si sprijin din partea familiei.

Taur

Te abati de la programul zilnic si faci ceva ce nu iti sta in fire. Cativa oameni din jurul tau vor fi impresionati si iti vor urma exemplul. Seara o sa te intalnesti cu prieteni dragi.

Gemeni

Viitorul tau arata foarte bine daca astazi te ghidezi dupa instinct si nu stai foarte mult sa analizezi datele. Chiar daca suna riscat, acum este momentul sa joci totul pe o singura carte.

Rac

Se anunta un succes in planurile facute in ultima parte a anului trecut. Incepi sa culegi roadele si esti mai mult decat multumit de ceea ce ai primit.

Leu

Este momentul sa reiei legatura cu oameni cu care nu ai mai discutat de multa vreme si care au mare nevoie de ajutorul tau. Te impresioneaza povestea lor.

Fecioara

In timpul zilei participi cu succes la o intalnire importanta si apoi iesi in oras sa sarbatoresti, pentru ca astrele sunt de partea ta si semnezi un contract pe care il vanai de ceva timp.

Balanta

Defectele partenerilor tai se vor dovedi a fi avantajoase pentru tine, deoarece vei obtine ceva mai multi bani decat te-ai fi asteptat.

Esti foarte incantat de ceea ce urmeaza.

Scorpion

Nu reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus, dar pana la urma te vei declara multumit de aceasta zi. Este adevarat ca vei intampina cateva hopuri pana la final.

Sagetator

Se anunta multa distractie pentru tine astazi. Grijile dispar ca prin minune si te intereseaza doar ceea ce poate sa iti imbunatateasca starea de spirit.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.