Horoscop zilnic 7 februarie: Leii se confrunta cu probleme financiare, iar Pestii au probleme in dragoste!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 09 sep 2020, 19:10

Balantele fac lucruri care le ajuta sa se dezvolte pe viitor. Se anunta o schimbare majora in urmatoarea perioada.

Varsator

Ai facut o lista cu ceea ce trebuie sa realizezi in urmatoarele luni si esti foarte incantat de ceea ce ar trebui sa se intample. Pentru a te asigura ca totul va iesi ca la carte, trebuie sa depui ceva mai mult efort.

Pesti

Incerci sa pui o bariera intre viata profesionala si cea personala si o sa ai ceva de munca, pentru ca te-ai obisnuit sa iti iei de lucru si acasa.

Este musai sa faci pasul acesta, deoarece partenerul de viata a inceput sa isi arate nemultumirea fata de faptul ca petrece multe seri singur.

Berbec

Va fi una dintre cele mai bune zile din saptamana. O sa primesti nu una, ci mai multe vesti extraordinare de la persoane dragi. Sunt sanse mari sa planuiesti o excursie.

Taur

Ai motive sa te simti foarte fericit, insa tu te legi de detalii si iti faci singur necazuri.

Incearca sa te bucuri de micile lucruri din viata ta si sa nu iti mai setezi obiective prea mari.

Gemeni

Norocul iti surade astazi si o sa ai parte de o mare reusita. Sperai, insa nu erai sigur de ceea ce va urma. Realitatea o sa depaseasca mult asteptarile tale.

Rac

Te simti precum un elev fara lectia invatata.

Nu ai nici cea mai mica idee despre ceea ce se discuta in jurul tau si parca ai picat de pe alta planeta. Pune-te repede la punct cu tot inainte ca seful sa observe absenta ta.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intampini cateva probleme financiare, insa nu individual, ci in familie. Totusi, asta se intampla dimineata, pentru ca pana seara totul se va rezolva. Este posibil ca un cunoscut sa iti inapoieze suma datorata.

Fecioara

Esti intr-o forma foarte buna, asa ca gandeste-te sa faci ceva pentru care, de obicei, nu aveai dispozitia necesara. Nu inseamna ca acum o sa iti placa, ci doar ca o sa treci mai repede peste.

Balanta

Ai mai multa incredere in tine. Gandeste-te chiar la un curs de specialitate. O sa te ajute extraordinar de mult in tot ceea ce faci.

Scorpion

Esti foarte sociabil si te intelegi bine cu cei din jur. Daca ocupi o functie de conducere, acum este momentul sa le transmiti ceva subalternilor, pentru ca o sa inteleaga toti ce vrei de la ei.

Profita de asta.

Sagetator

Inainte sa faci publica concluzia la care ai ajuns in privinta unui probleme de la locul de munca, fii sigur ca cei din jur nu sunt toti impotriva ta. Nu este cazul sa incepi un razboi.

Capricorn

Esti hotarat sa faci o schimbare si cel mai probabil iti indrepti atentia catre job. Nu este exclus sa pleci la un alt loc de munca. O astfel de modificare este intotdeauna un pas in fata.