Horoscop zilnic 7 noiembrie 2018: Lacrimi si durere pentru Scopioni

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 15:10

Ziua de miercuri este una destul de lunga, mai ales din cauza faptului ca este Luna Noua in Scorpion, lucru care va aduce o multime de schimbari.

Berbec

Ziua de miercuri este una cam complicata pentru tine si vei fi luat si prin surprindere. Tine urechile ascutite si ochii in patru, pentru ca vestea buna poate sa vina din orice parte.

Taur

Esti constient de faptul ca partenerul de viata are multe defecte, dar acum ii scoti la iveala partile bune, pentru ca ai nevoie sa fie de partea ta.

Asa ca trebuie sa se astepte numai la complimente.

Gemeni

Nu ignora datele pe care le primesti de la autoritati si care au legatura cu taxele. Dupa ce rezolvi acest aspect, poti sa treci zambind la o sarcina mult mai amuzanta si care te umple de fiecare data de energie pozitiva.

Rac

E momentul potrivit pentru a-ti consolida relatia cu sotul/sotia, iar eforturile tale vor fi rasplatite inzecit.

Nu te speria daca trebuie sa faci un compromis, pentru ca va fi in avantajul tau.

Leu

Nu e cea mai buna zi pentru divertisment si activitati amuzante, pentru ca trebuie sa te concentrezi. Este o perioada aglomerata si trebuie sa dai 100% randament.

Fecioara

Ai un motiv bun sa te bucuri de ceea ce iti ofera viata si chiar poti sa pleci intr-o mica vacanta.

Pentru ca totul sa fie perfect ia-ti si familia- macar partenerul de viata- cu tine.

Balanta

Pui bazele unei actiuni foarte importante pentru tine si cei dragi. Pana acum ai muncit mult facand planuri si schite, dar acum a venit vremea sa asezi prima caramida

Scorpion

Soarele te influenteaza puternic, iar acest lucru te impinge catre o analiza profunda a sentimentelor tale fata de cei din jurul tau.

In ultima vreme te-au napadit amintirile si esti foarte sensibil. Iti aduci de greseli din trecut si te napadesc lacrimile. 

Sagetator

Dupa niste calcule atente ajungi la un echilibru in privinta veniturilor si datoriilor. Esti incantat de suma ramasa, dar nu e cazul sa dai iama in magazine.

Capricorn

Ramai ferm pe pozitii oricat de mult ar incerca altii sa te doboare.

Insista si mentine-ti punctul de vedere. Doar asa te asiguri ca vei fi printre castigatori.

Varsator

Simti ca lupti cu morile de vant, pentru ca un prieten se incapataneaza sa nu accepte adevarul care este evident pentru restul lumii. Iti este foarte apropiat si nu te lasi pana nu reusesti sa il pui pe drumul cel bun.

Pesti

O ruda apropiata vine in vizita.

Partea proasta e ca face parte din familia partenerului de viata si te astepti la comentarii inutile, asa ca pregatesti totul pana la ultimul detaliu ca sa te asiguri ca este bine.