Horoscop zilnic 9 aprilie: Zodia care primeste BANI multi astazi!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 15 nov 2020, 09:10

Berbec

Nu ai timp sa stai de vorba cu un coleg care vrea sa iti spuna ceva. O sa regreti, deoarece informatiile sale iti erau de ajutor. Cand o sa realizezi ceea ce ai ratat o sa fie destul de tarziu.

Taur

Iti zboara gandul la ceva ce tine de viata sentimentala. Abia te poti concentra la treaba din cauza aceasta.

Ai grija cine observa ceea ce se intampla.

Gemeni

Nu te lasi usor convins de cei care doresc sa te implice intr-o actiune cam riscanta. Este adevarat ca informatiile pe care le detii sunt putine si te fac sa nu ai incredere. Totusi, ar fi cazul sa risti, pentru ca astrele sunt de partea ta.

Rac

Faci eforturi mari pentru a te asigura ca proiectul la care lucrezi o sa aiba parte de finalul la care speri de mult timp.
Sa nu crezi ca iti va fi usor.

Leu

Ai o multime de treaba, insa tot timpul esti intrerupt de colegi care nu inteleg cat de ocupat esti. La amiaza o sa fii nevoit sa ignori pe cineva pentru ca acestia sa inteleaga in ce situatie te afli.

Fecioara

Faci ceva ce te va duce pe culmile succesului.
Asteapta-te la multe laude si chiar la o recompensa financiara. Esti foarte emotionat.

Balanta

Nu te grabi. Urmeaza ceva ce necesita multa atentie si iscusinta. Daca o sa fii cumpatat in vorbe si gesturi, vei avea de castigat.

Scorpion

Te deranjeaza ca cineva a trecut peste cuvantul tau si a dat curs unei actiuni cu care nu erai de acord.
Lasi sa se vada acest lucru, insa nu te astepti la reactia persoanei in cauza. Fii in garda.

Sagetator

Ceea ce traiesti astazi pare un deja vu. Primesti unele sarcini la care te asteptai si bineinteles ca termenul limita este mult mai mic decat ar trebui sa fie in realitate. Te conformezi si te pui imediat pe treaba, pentru ca totul sa iasa perfect.


Capricorn

Esti chitibusar si nu lasi nimic sa treaca de tine fara o analiza atenta. Tocmai de aceea astazi te transformi in cel mai mare critic al celor din jur.

Varsator

Daca ocupi o functie importanta la job, nu profita de asta. Altfel, o sa ajungi sa fii urat de toti cei din jur. Masoara-ti cuvintele si consulta-te cu cei din jur cand iei o decizie importanta.


Pesti

Te bucura enorm faptul ca o ruda si-a anulat vizita anuntata. Acum poti face in continuare ceva ce planuisei cu cel drag.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.