Horoscop zilnic 9 ianuarie: Fericire MARE pentru o zodie

Editor Web: Bogdan Mihai Autor: Oana Picerea
Actualizat: 14 iul 2022, 04:30

Viata sentimentala a Fecioarelor merge excelent, iar Taurii sunt foarte fericti in aceasta perioada.

Berbec

Esti foarte tolerant cu cei din jur si nimic nu pare sa te afecteze. Chiar si oamenii care de obicei te enervau acum ti se par amuzanti. Astrele te influenteaza numai in bine.

Taur

Ai o stare de fericire molipsitoare. Ai reusit ceva pe plan personal si consideri ca este un motiv bun pentru a sarbatori cu prietenii. Asta inseamna ca seara este deja ocupata.

Gemeni

Intri intr-o faza misterioasa si esti destul de tacut. Nu vrei sa discuti cu nimeni, pentru ca simti nevoia de o pauza psihica. Dupa cateva ore te concentrezi pe situatia financiara.

Rac

Esti pus pe economii si pe facut planuri pentru a obtine venituri suplimentare pe viitor. Va fi ceva de munca, dar planurile tale vor fi incununate cu succes.

Leu

Nu te grabi in nimic din ceea ce faci astazi, deoarece trebuie sa iti acorzi timp pentru tot ceea ce pui in practica. Nimic nu este atat de simplu cum pare la inceput.

Fecioara

Ai impresia ca traiesti o poveste. Viata sentimentala este mult mai buna decat te-ai fi asteptat, semn ca dorintele puse la inceputul anului incep sa se indeplineasca.

Balanta

Faptul ca in prima parte a lunii nu ai avut activitate si te-ai relaxat a fost foarte bine, pentru ca acum poti face fata cu brio sarcinilor ceva mai solicitante.

Scorpion

Cineva iti face o surpriza, dar nu vrea sa stii ca este pusa la cale de el. Ziua va fi una de neuitat, iar tu te gandesti imediat la partenerul de viata.

Va dura ceva pana o sa afli adevarul.

Sagetator

Fii intelegator cu oamenii aflati la inceput de drum, avand in vedere ca nu stiu toate detaliile in ceea priveste sarcina lor. Explica pe intelesul tuturor si totul va fi bine.

Capricorn

Iesi putin din lumea ta si realizezi ca este foarte frumos atunci cand nu te afunzi in proiecte.

Pentru cateva momente intri in pielea altcuiva.

Varsator

Armonia de acasa te face sa te simti excelent chiar si la locul de munca. Colegii observa ca esti intr-o forma de zile mari si sunt foarte curiosi sa afle ce se intampla cu adevarat.

Pesti

Nu trebuie sa incerci sa te ascunzi, pentru ca vestile te gasesc oriunde te-ai duce.

Mai mult, unele pot fi bune si risti sa le ratezi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.