Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021. O zodie va pune punct unei relații de prietenie. Capricornii vor face o criză de gelozie astăzi

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 21:45
Horoscopul zilei de duminică, 1 august 2021
Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul zilei de duminică, 1 august 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Pești se vor implica într-un proiect interesant.

Horoscopul zilei de duminică, 1 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Prima zi a lunii îi va face pe anumiți nativi ai zodiacului să fie mai încrezători în șansele lor de reușită și să încerce lucruri noi. Pe de altă parte, unele zodii se vor lupta cu traumele din trecut și vor privi lucrurile într-un mod pesimist.

Află  horoscopul  zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Berbec

Un lucru din trecut te poate afecta mai mult decât de obicei astăzi. Acest detaliu va deschide răni mai vechi și te va afecta din punct de vedere emoțional. Nu va fi o zi prea bună pentru tine, însă spre seară vei reveni la sentimente mai bune. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Taur

Astăzi vei purta o discuție cu o persoană din familie și vei avea ocazia de a spune lucruri pe care până acum ți-a fost teamă să le afirmi. Te vei simți mult mai bine după ce vei spune tot ce ai pe suflet. 

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Gemeni

Te încearcă un sentiment de vinovăție, având în vedere că o persoană apropiată trece printr-o situație mai puțin plăcută.

Simți că ai fi putut să faci mai mult pentru ea, dar în realitate, lucrurile nu stau deloc așa. Ar fi bine să te liniștești și să scapi de aceste sentimente neplăcute.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Rac

Coincidență sau nu, astăzi vei avea parte de un nou început în plan personal. Vei începe luna august cu dreptul și îți vei da frâu liber ideilor.

Ziua de astăzi te va ajuta să consolidezi o relație care a cam scârțâit în ultimele luni.

Citeste si: Karma în funcție de data nașterii. Află ce te definește

Horoscopul zilei de duminică, 1 august 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Leu

Vei înțelege astăzi că pentru a avea parte de succes trebuie să ai ceva mai multă încredere în tine.

Evită să iei în calcul doar lucrurile la care nu te pricepi prea bine și pune mai mult accentul pe calitățile tale. Vei vedea că această schimbare îți va fi de mare ajutor.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Fecioară

Simți nevoia să fii în centrul atenției astăzi, iar cei din jur să lase totul pentru a-ți face pe plac. Renunță la această atitudine pentru că poți face o impresie proastă.

Nu ar strica să dai dovadă de ceva mai multă modestie.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Balanță

Cineva va reuși să te dezamăgească atât de tare, încât vei pune capăt relației de prietenie. Îți vei da seama că multă vreme ai trăit în minciună și că ai avut o impresie greșită despre o persoană apropiată în care aveai mare încredere.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Scorpion

Îți schimbi părerile de la o zi la alta, iar acest lucru poate deveni obositor pentru cei care te ascultă zilnic. Încearcă să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat și pe ce drum vrei să pornești și evită să îți plângi de milă dacă lucrurile nu merg așa cum ai planificat.

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Săgetător

Nu prea știi cum să te comporți cu o persoană din trecut care dorește să revină în viața ta. Sufletul îți spune să îi mai dai o șansă, în timp ce mintea te îndeamnă să lași lucrurile așa cum sunt. Pune totul în balanță și vezi dacă merită să îți asumi un risc. 

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Capricorn

Deși nu o arăți foarte des, ești o persoană destul de posesivă. Astăzi vei face o criză de gelozie, chiar dacă nu ai motive întemeiate pentru a te comporta în acest fel. Atitudinea ta poate fi una jignitoare pentru partenerul de viață, astfel că nu ar fi exclus ca în relația de cuplu să apară un conflict destul de puternic. 

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Vărsător

Este o zi în care ar trebui să te gândești ceva mai mult la viitor. Chiar dacă îți place să trăiești în prezent, nu ar strica să te gândești puțin la felul în care ar putea arăta viața ta peste câțiva ani și la ce poți face pentru a-ți atinge obiectivele. Discuțiile cu cei dragi te vor face să îți pui o mulțime de întrebări astăzi. 

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021- Zodia Pești

Astăzi te vei implica într-un proiect interesant și în care tu crezi foarte mult. Ideea de a face ceea ce îți place te va entuziasma atât de tare, încât nu te vei mai gândi la eforturile pe care va fi nevoie să le faci pentru ca acest proiect să prindă contur. 

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: AUGUST 2021: Horoscop carieră. Zodiile care au noroc la bani în luna august