Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021. Vărsătorii primesc o veste importantă! Leii au probleme de sănătate

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 aug 2022, 06:50

Leii nu se simt deloc bine

Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul zilei de luni, 29 noiembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Leu au ceva probleme de sănătate.

Horoscopul  zilei de luni, 29 noiembrie 2021, oferă câteva descrieri generale. Pentru unii nativi ai  zodiacului  ziua va fi una relaxantă și foarte plăcută, dar pentru alții va fi o zi în care vor întâmpina dificultăți.

Nativii zodiei Leu vor resimți ceva dureri și trebuie să meargă la medic. Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Berbec

Berbecii au o zi plină, în care se vor întâlni cu prietenii și cu rudele. Va fi o zi în care vor avea multă bună-dispoziție, iar entuziasmul lor va influența pozitiv persoanele cu care vor intra astăzi în contact.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Taur

Vă scoateți familia undeva în afara orașului, pentru a petrece o zi relaxantă. Vă veți simți foarte bine și veți avea o dispoziție foarte bună. Nu vă va scoate nimic din sărite astăzi.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Gemeni

Gemenii au ceva treabă astăzi, dar după ce rezolvă ce au de făcut își vor dedica întreaga zi persoanei iubite.

Aceasta va aprecia inițiativa.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Rac

Racii sunt foarte binedispuși astăzi și vor crea o bună-dispoziție și celor pe care îi vor întâlni în această zi. Persoana iubită va fi măgulită de atenția pe care Racii le-o oferă.

Horoscopul zilei de luni, 29 noiembrie 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Leu

Leii simt ceva dureri și e cazul să meargă la doctor. Fie că e ceva serios sau nu, e imperativ să aflați, așa că urmați cu strictețe sfaturile medicului!

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Fecioară

Fecioarele sunt binedispuse astăzi și vor transmite buna lor dispoziție și persoanei iubite.

Deși nu e chiar obiceiul lor, îi vor face o surpriză jumătății lor.

Citeste si: Horoscop zilnic sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Scorpionii vor face un pas important în relația de cuplu. Zi decisivă pentru Gemeni

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Balanță

Balanțele merg cu familia undeva în afara orașului, pentru a se relaxa. Au muncit mult în ultima perioadă, așa că e cazul să se relaxeze.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Scorpion

Scorprionii nu au o stare prea bună astăzi. Nu au chef să facă nimic, așa că îi vor refuza pe toți cei care îi vor invita în oraș astăzi sau îi vor chema la vreo activitate.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi foarte frumoasă în compania unor prieteni. Se vor bucura din plin de această zi, pe care o vor aprecia.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Capricorn

Cineva pe care nu îl cunoașteți vă invită în oraș și sunteți tentați să acceptați invitația. Veți petrece câteva ore în compania unei persoane absolut fascinante.

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Vărsător

Primiți o veste importantă de la o rudă îndepărtată! Nu e exclus să fie vorba de o moștenire, așa că fiți foarte atenți la ceea ce vă spune persoana respectivă!

Horoscop zilnic luni, 29 noiembrie 2021- Zodia Pești

Peștii sunt preocupați să intre în grațiile persoanei iubite. Pun la cale o surpriză de proporții, care va avea efectul scontat!

Citeste si: Horoscop Fecioară, decembrie 2021. Romantism și pasiune pentru Fecioare la final de an