Horoscop zilnic marți, 20 septembrie 2022. Sfatul zilei: Așteptați-vă la orice! Uranus Retrograd va da peste cap viața acestor zodii

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 20 sep 2022, 09:16

Horoscop marți 20 septembrie 2022. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: Pinterest

Descoperă horoscopul zilei de marți, 20 septembrie 2022 și află care sunt zodiile influențate de Uranus Retrograd! Se anunță schimbări atât în plan personal, cât și în plan financiar!

Horoscopul zilei de marți, 20 septembrie 2022 oferă câteva descrieri generale pentru ziua de marți, zi în guvernată de Uranus Retrograd în Taur.

Retrogradul lui Uranus, planeta schimbărilor, se află în zodia Taur până pe 22 ianuarie 2022, iar acest fenomen va da peste cap viața anumitor nativi ai zodiacului, începând chiar de marți.

Sfatul astrologilor pentru ziua de marți este să încercați să vă asigurați posesiunile și să nu faceți cheltuieli nejustificate!

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop Echinocțiu de Toamnă 2022: Zodiile care primesc puteri nebănuite! Toamna astronomică aduce magia în viața Scorpionilor

Horoscop zilnic marți, 20 septembrie 2022- Zodia Berbec 

Horoscopul zilei de marți dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Berbec pe Casa a II-a astrologică, casa banilor și a posesiunilor materiale. O moștenire neașteptată sau o sumă importantă de bani urmează să primească acești nativi! 

Horoscop zilnic marți, 20 septembrie 2022- Zodia Taur 

Ziua de marți reprezintă un moment prielnic pentru ca nativii din zodia Taur să facă un pas măreț în carieră! Există șanse mari ca acești nativi să primească o ofertă de muncă sau o propunere de avansare, ca urmare a eforturilor depuse în ultima perioadă. 

Horoscop zilnic marți, 20 septembrie 2022- Zodia Gemeni 

Horoscopul pentru marți, 20 septembrie 2022, dezvăluie previziuni astrale favorabile nativilor din zodia Gemeni pe Casa a VIII-a astrologică, casa renașterii și a capacității de refacere și regenerare. Un capitol dureros va fi închis pentru totdeauna de Gemeni, care începând cu ziua de marți, vor păși cu încredere spre o nouă etapă care le va marca viața. 

Horoscop zilnic marți, 20 septembrie 2022- Zodia Rac 

Nu toate mișcările impulsive și necugetate sunt greșite, iar asta vor afla pe pielea lor nativii din zodia Rac, care vor lua marți o decizie radicală. Chiar dacă la început veți fi neîncrezători și poate chiar temători, timpul vă va demonstra că ați făcut ceea ce trebuia. 

Horoscopul zilei de marți, 20 iunie 2022, oferă sfaturi pentru toate zodiile 

Citeste si: Horoscop lunar septembrie 2022. Multe dezamăgiri pentru aceste zodii la început de toamnă. Ce nativi vor avea succes în plan profesional

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Leu 

Uranus Retrograd va oferi nativilor din zodia Leu puterea de a-și lua soarta în propriile mâini și de a face lucrurile așa cum consideră de cuviință. Ați trăit prea multă vreme în umbra și după regulile unor persoane, iar asta v-a adus multe frustrări și suferință. E vremea să lăsați magia să pătrundă în viața voastră!

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Fecioară 

Uranus Retrograd în Taur îi va face pe nativii din zodia Fecioară să se ridice din propria cenușă, mai puternici ca oricând. Acești nativi ai zodiacului vor reuși să se desprindă de traume din trecut și să aibă încrederea că pot contura un viitor mai bun. 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Balanță 

Horoscopul zilnic dezvăluie previziuni astrale favorabile pe Casa a V-a astrologică și anume Casa iubirii și a relațiilor sentimentale pentru nativii din zodia Balanță. Sunt șanse mari Balanțele să înceapă marți o relație amoroasă cu o persoană pe care au mai întâlnit-o de câteva ori și care i-a făcut să simtă fluturi în stomac.

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Scorpion 

Sfatul astrologilor pentru ziua de marți pentru nativii din zodia Scorpion este să lase orgoliul deoparte și să accepte că nu pot avea mereu dreptate și că, uneori, au nevoie și de puțin ajutor pentru a reuși. Asta nu vă va face mai puțin puternici și nici nu vă va umbri calitățile! 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Săgetător 

Uranus Retrograd le va oferi marți Săgetătorilor șansa să schimbe acele părți din viața lor cu care nu sunt împăcați sau care nu le aduc satisfacție. Nu este niciodată prea târziu să faceți schimbări constructive, vă sfătuiesc astrologii! 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Capricorn 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022, oferă previziuni astrale nativilor Capricorn care vor avea de luat o decizie grea în ceea ce privește relațiile sentimentale. Capricornii trebuie să aleagă dacă își iartă partenerul care i-a dezamăgit recent și care le-a cauzat multă durere sau dacă decid să pună punct și să o ia de la capăt! 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Vărsător 

Începând de marți, Vărsătorii se vor simți mai încrezători ca oricând. Un nou capitol se deschide pentru acești nativi ai zodiacului, o nouă etapă în care emoțiile și sentimentele le vor validate. În perioada următoare, nativii din zodia Vărsător vor cunoaște adevărata împlinire! 

Horoscop marți, 20 septembrie 2022- Zodia Pești 

Luptați pentru ceea ce vi se cuvine, chiar dacă asta va genera marți adevărate furtuni! Acesta este sfatul astrologilor pentru nativii din zodia Pești care se simt, de ceva vreme, nedreptățiți. Meritați mai mult, iar dacă voi nu cereți asta, nimeni nu o să vă ofere! 

Descoperă şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si: Horoscop dragoste septembrie 2022. Sfatul lunii: nu forța lucrurile. Momente tensionate în cuplu pentru aceste zodii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.