Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021. O zodie va fi destul de retrasă azi. Peștii trebuie să își asculte instinctul

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 31 iul 2022, 00:10
Horoscop sâmbătă, 28 august 2021
Sursa: canva.com

Descoperă horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Leu trebuie să dea dovadă de diplomație.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Prima zi de weekend nu va fi chiar atât de relaxantă pentru unii nativi ai zodiacului. Mulți vor ignora că trebuie să se odihnească și vor munci chiar mai mult decât în timpul săptămânii.

Află horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Berbec

Muncă, muncă și iar muncă. Îți sună cunoscut acest scenariu? Dacă da, atunci ar trebui să pui pauză și să te relaxezi pentru că ai nevoie de asta. Dacă vei refuza să iei o mică pauză, șansele să faci greșeli sunt destul de mari. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Taur

Este momentul să lași de-o parte grijile care au legătură cu jobul și să te ocupi mai mult de tot ceea ce ține de spiritualitate. Sufletul tău are nevoie de atenție, așa că trebuie să faci lucruri care să îți aducă liniște și împlinire. Doar așa te vei putea încărca cu energie.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Gemeni

Este o zi în care distracția va fi pe primul plan pentru tine. Începi ziua cu multă energie și cu poftă de viață. Contextul astral te poate împinge să faci unele excese, astfel că ar trebui să iei în calcul acest lucru și să te controlezi ceva mai mult. Dacă urmează să participi la o petrecere, mare atenție la felul în care te comporți.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Rac

Nu vei fi o persoană prea sociabilă astăzi și vei avea tendința de a te retrage în bula ta. Cei care te cunosc sunt obișnuiți cu această latură a ta, însă pentru persoanele noi din viața ta, comportamentul tău va fi destul de dificil de înțeles, ceea ce înseamnă că le datorezi niște explicații.

Citeste si: SEPTEMBRIE 2021: Horoscop dragoste. Ce zodii vor simți fluturi în stomac la început de toamnă?

Horoscopul zilei de sâmbătă, 28 august 2021, oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Leu

Va fi nevoie să dai dovadă de diplomație în relația cu cei din jur. Nu intra în polemici și nici nu le atrage atenția celor care se încăpățânează să facă lucrurile greșit. Mai bine observi totul de la distanță.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Fecioară

Dacă în timpul săptămânii au mai existat tensiuni în relația cu partenerul de viață, acum, stiuația va începe să se mai detensioneze. Comportamentul tău poate fi pus pe seama stresului asociat muncii. Trebuie să înveți să nu mai amesteci lucrurile.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Balanță

Nu vei rezista tentației și vei rezolva câteva sarcini care au legătură cu jobul. Acest detaliu aparent nesemnificativ poate da naștere unui conflict de proporții în familie. Cei dragi îți pot reproșa că i-ai neglijat, astfel că va fi nevoie să te revanșezi. 

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Scorpion

Evită să dai bani cu împrumut astăzi, mai ales dacă este vorba despre o persoană pe care nu o cunoști chiar foarte bine. Riști să nu îi mai primești înapoi și să te alegi cu o gaură în buget.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Săgetător

Vei avea parte de o revedere emoționantă astăzi și care te va da puțin peste cap. Deși nu dai această impresie, în realitate ești o fire foarte emotivă și orice eveniment de acest gen ajunge să își pună amprenta asupra ta.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Capricorn

Astăzi ai putea intra în conflict cu o persoană din familie care îți va impune să ții cont de o serie de reguli vechi și care nu se potrivesc cu gândirea ta. Acest conflict între generații nu îți va face deloc bine. 

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Vărsător

Dacă nu ai o relație, astăzi te va tenta să te întorci la o persoană din trecut, iar acest lucru se poate dovedi o greșeală foarte mare. Ar trebui să te gândești mult înainte de a face un pas de acest fel.

Horoscop zilnic sâmbătă, 28 august 2021- Zodia Pești

Dacă ești în dilemă astăzi, atunci ascultă-ți instinctul. Așa vei putea să iei cele mai bune decizii astăzi. Deși ești genul de persoană care are nevoie mereu de ceva concret, astăzi va trebui să te mulțumești cu ceea ce îți dictează inima.

Descopera şi mâine, pe kanald.ro, horoscopul zilnic pentru a vedea ce ți-au rezervat astrele!

Citeste si:// SCORPION// Horoscop septembrie 2021. Nativii zodiei Scorpion încep toamna în forță!

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.