Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021: GHINION de 13 pentru o zodie, care pierde bani! Vărsătorii își fac o nouă relație!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 10:00
Horoscop 13 august 2021
Sursa: pexels.com

Descoperă horoscopul zilei de vineri, 13 august 2021. Află ce îți rezervă astrele! Nativii zodiei Vărsător se cuplează cu altcineva.

Horoscopul zilei de vineri, 13 august 2021, oferă câteva descrieri generale. Planeta Mercur se află în Fecioară, iar astăzi avem și ziua de 13. Pentru unii nativi ai  zodiacului  aceasta va fi cu ghinion, pierzând bani! Cei mai afectați vor fi nativii zodiei Balanță!

Află  horoscopul  zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Berbec

Nu ai o stare prea bună și nu vei realiza prea multe lucruri astăzi. La serviciu n-ai niciun pic de chef și de-abia aștepți să se încheie ziua.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Taur

Taurii sunt entuziaști astăzi și au chef să facă multe lucruri! Șefii îi vor vedea cât sunt de implicați și descurcăreți și le vor trasa și mai multe sarcini,

pe care aceștia le vor duce la bun sfârșit. Cu siguranță șefii se gândesc să îi promoveze după ziua prolifică de astăzi!

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Gemeni

Gemenii se ceartă cu partenerul de viață! Discuțiile apar din nimic, însă se aduc acuzații grele, invocându-se evenimente din trecut.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Rac

Racii au o dispoziție bună și vor da randament foarte bun astăzi la serviciu. Și acasă lucrurile vor sta foarte bine pentru ei.

Citeste si: Horoscop zilnic miercuri, 11 august 2021: O zodie se ceartă cu familia! Gemenii au probleme financiare!

Horoscopul zilei de vineri, 13 august oferă sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Leu

Va fi o zi foarte bună pentru nativii din zodia Leu, care vor fi binedispuși. La serviciu vor fi în centrul atenției și vor întreține atmosfera cu glume. 

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Fecioară

Fecioarele sunt implicate în rezolvarea unei probleme importante. Abilitățile lor de negociere vor duce la bun sfârșit lucrurile.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Balanță

Ziua de 13 e una cu ghinion pentru Balanțe! Acestea pierd o sumă importantă de bani, ceea ce le va afecta! Mare atenție la sănătate, încercați-vă să vă păstrați calmul chiar dacă situația nu e una deloc plăcută.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Scorpion

Scorpionii se simt foarte bine în compania partenerului de viață! Nu e exclus să plecați împreună într-o escapadă la munte sau mare.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Capricorn

Capricornii nu stau prea bine financiar. O investiție făcută mai demult se dovedește neprofitabilă.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Vărsător

Vărsătorii își fac o nouă relație! Cineva le atrage atenția, iar Vărsătorii acționează imediat și vor cuceri persoana respectivă cu farmecul personal.

Horoscop zilnic vineri, 13 august 2021- Zodia Pești

Peștii pleacă într-o excursie cu familia. Vor fi foarte încântați de mini-vacanța respectivă, care se va dovedi un adevărat succes.

Citeste si: Horoscop zilnic joi, 12 august 2021: O zodie își face o nouă relație! Balanțele primesc o sumă de bani!