HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a inceput Anul Mistretului de Pamant! Sfaturi pentru fiecare zodie! Predictii si remedii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2019, 16:49

HOROSCOP. Din 5 februarie 2019 a inceput noul an chinezesc, Anul Mistretului de pamant care va tine pana in 25 ianuarie 2020 cand va fi inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc, a început Anul Mistrețului de Pământ

HOROSCOP. Mistretul este unul din cele 12 semne din zodiacul chinezesc. Spre deosebire de astrologia vestica, fiecare semn din zodiacul chinezesc “conduce” un intreg an si aduce cu el energia sa particulara asupra a tot ce se intampla in urmatoarele 12 luni.

HOROSCOP. Asa cum este de asteptat, Anul Mistretului da semnalul de noroc si bogatie pentru cei nascuti in semnul Mistretului in 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 si 2007.

Dar Mistretul influenteaza si norocul pentru celelalte 11 semne de animale din zodiacul chinezesc, in functie de relatia pe care o au cu porcul norocos.

HOROSCOP. Dat fiind ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie ca in calendarul roman, ci intre 20 ianuarie si 20 februarie poate fi data de start a anului chinezesc urmator si el difera de la an la an, cei nascuti in prima parte a lunii ianuarie apartin de anul chinezesc anterior.


Specialistul in feng shui si horoscop chinezesc si energii orientale, Kay Tom, ne releva informatii valoroase cu privire cum influenteaza energia Mistretului norocul celorlalte zodii chinezesti:

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

HOROSCOP. SOBOLANUL in Anul Mistretului de Pamant
Sobolanul va avea sansa sa prinda oportunitati rare in 2019. nu trebuie sa amane pentru ca o data trecuta oportunitatea, rara sansa sa mai revina.

Este un an in care sa stea cu ochii vigilenti pe ce si-a propus ca sa se pregateasca pentru 2020 cand Sobolanul va prelua conducerea Anului chinezesc, dand energia sa drept dominanta anului urmator.

Cititi continuarea pe kfetele.ro