HOROSCOP. Zodiacul indian, cu numerologul Mihai Voropchievici. Taurii isi pot schimba cursul vietii. Scorpionii scapa de toate relele din viata

Autor: Raluca Vitu

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevaruri Ascunse”, zodiacul indian pentru toti nativii.

BERBEC
Echivalent in Vulturu. Trebuie sa fii moderat si temperat pentru a fi autonom in final.

Daca ai incredere in tine, functionezi fara ajutorul celor din jur. Esti pasional, curajos, impetuos si putin arogant. Se impaca bine cu Bufnita si Somonul. Iti da gratie si putere.

TAUR
Echivalent in Castor. Bun constructor si muncitor. Lasa beneficii pentru mult timp.

Poti schimba cursul vietii. Visul il poti transforma in realitate. Muncitori, rigizi, exigenti, sunt seducatori. Se impaca bine cu Ciocanitoarea, Ursul si Gasca.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

GEMENI
Echivalent in Cerb. Este maiestos. Sunt foarte longevivi si vanitosi. Sociabili, introvetiti si pusi pe harta, sensibili, schimbatori, superficiali si agitati. Cerbul se intelege bine cu Corbul si Vidra.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.