Horoscopul 29 iunie 2020. Intalnire majora intre Jupiter si Pluto! Transformari si renasteri pentru unele zodii!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 20:10

Horoscopul 29 iunie 2020. Jupiter si Pluto in Capricorn se apropie foarte mult. Este pentru a doua oara in 2020 cand cele doua planete se intalnesc.

Horoscopul 29 iunie 2020. Azi sunt intr-o tripla conjunctie care remodeleaza lumea chiar in fata ochilor tai. Jupiter si Pluto se intalnesc foarte rar in timpul unei vieti de om si, iata, ca anul acesta o fac deja de doua ori. Ultima data cand au avut astfel de manifestari a fost in anii ’50, inceputul lumii moderne, am putea spune. Acum au din nou treaba cu reconstructia lumii.

Luna in Balanta face cuadratura cu Jupiter si Pluto, pentru ca apoi sa intre in Scorpion, de unde face cuadratura cu Saturn.

Horoscopul 29 iunie 2020.  Transformari si renasteri, de asta se ocupa Pluto si Jupiter

Lumea se transforma in fata ochilor nostril. In timp ce transformarea este un concet inspirational, nu este niciodata usor de acceptat aceasta provocare. Omul cauta confortul, pacea si linistea.

Jupiter si Pluto se intalnesc si din nou in acest an 2020 si nu vor fi fericiti pana cand nu vom renunta cu totul la vechi, la decadent.
Luna in Balanta face cuadratura cu Jupiter si Pluto si este timpul sa te intrebi: Unde si la ce trebuie sa renunt?! Ce filosofii vechi, ce atitudini trebuie sa se incheie acum? Este vremea transformarii, este timpul indreptarii spre credinta. Fie ca este vorba despre cariera si finante (Berbec si Sagetator), fie ca este vorba despre casa (Balanta), fie atitudine (Capricorn), munca (Leu), viata da familie, amor (Fecioara), idealuri si prietenie (Pesti),
parteneriate (Rac), accepta realitatea adevarului. Adevarul este in inima ta! Numai tu il stii! Este vremea sa mergi inainte!

Citeste si: Horoscop pe doua luni, iulie si august! Vin schimbari mari pentru trei zodii

Citeste si: Horoscop iulie 2020. Se anunta schimbari importante pentru mai multe zodii

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ce zi poate fi azi pentru tine! Sunt sanse sa ai parte de o crestere in viata ta ce pare a veni de nicaieri. Cum e posibil? Poate ai de multumit unui bun prieten. El sau ea poate fi persoana responsabila ca tu sa fii la locul potrivit in momentul potrivit. Viata ti se poate schimba dramatic drept urmare a acestei sincronicitati. Tine-te bine pentru ceea ce se anunta a fi o super calatorie pentru tine

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Sa nu te mire daca te izbesti din intamplare azi cu o veche cunostinta din trecut ce a insemnat mult pentru tine. E bine sa iti dedici mai mult timp in zori sa te aranjezi ca sa arati cel mai bine. Se prea poate ca oameni si evenimente din trecut ti-au fost prezenti in minte in ultimul timp.

Este bine sa te scufunzi in trairi nostalgice din cand in cand. Doar cand reflectam unde eram si unde suntem putem vedea si aprecia calatoria vietii cu adevarat.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Te poti astepta azi sa investesti timp destul de mult gandindu-te la trecut. Ai o minte flexibila care face usor conexiuni intre oameni, locuri si evenimente care au avut loc ani si kilometri departare. Astfel, cand privesti de la distanta, toate bucatile de puzzle se potrivesc perfect si totul capata sens. Este adevarat ca in viata deseori nu realizam pe care carare suntem pana nu privim in urma.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Este natura vietii ca amenii sa intre si sa iasa unii in vietile altora ca intr-un cerc. Asta include si membrii familiei dar si prietenii. Uneori nu e deloc o mare problema sa poti spune “la revedere” si sa mergi mai departe. Oricum de cele mai multe ori separarile sunt gradate incat nici nu realizezi ca au loc. Astazi priveste-ti viata si vezi daca esti in riscul de a putea pierde pe cineva important pentru tine.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Astazi s-ar putea sa te simti putin coplesit de obligatii si angajamente cu prieteni si organizari. Nu este un moment sa fii total liber pentru tine, nici sa te duci linistit la baie si sa stai si tu mai mult acolo cu gandurile tale. Sigur, ceva pare a fi in dezechilibru aici. Este timpul sa preiei controlul asupra vietii tale.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Astazi s-ar putea sa simti nostalgie pentru oamenii si locurile din trecutul tau. Nu poti evita sa nu reflectezi la cat de mult a pivotat viata unora din oamenii cu care ai petrecut mult timp candva. Poate fi dificil sa crezi sau sa intelegi de ce unii nu mai sunt in viata ta. Putina reflectare si introspectie din cand in cand face bine la suflet. Scufunda-te putin in sentimente nostalgice azi daca asa simti si te vei simti mai bine.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Pune-ti centura de siguranta pentru ca esti pe cale sa calatoresti cu viteza pe aleea amintirilor tale. Ceva tangibil cum ar fi o melodie sau o poza iti trimite mintea in vremuri bune demult apusa. Sigur, au fost clipe placuta, dar nu cumva sa ramai prins in ele fara sa dai ochii roata si sa iti apreciezi viata curenta. Ai realizat multe in ultimii ani deci e bine sa inchei ziua recunoscand toate acestea.

Cititi continuarea pe sfatulparintilor.ro

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.